Môžte mi niekto poradiť aká žehlička na vlasy je dobrá? Počula som, že remingtonky, tak neviem?
Ja som určite za remington 😉
Ja mam Remington, Oravu a Rowentu...no na Remington sa nechyta ani jedna, ja si ju neviem vynachvalit...je to este strarsi typ S-2014 ale je super....a uz ked chces zehlit velmi dobre je pouzivat tuzidla, spraye na vyrovnavanie vlasov 😉 😉 😉
Remington jednoznacne 🙂
Rowenta a ine znacky su na nic 🙂
Ja mam tiez Remington a odporucam ju 🙂 moja ma dokonca v tych platnickach aj nejake vitaminy ci co, aby to tak nenicilo vlasy 😀
Ja mam tiez tu z planeo elektro za 4€ a funguje super, ale ja si casto vlasy nezehlim takze neviem ci pri castom pouzivani nici vlasy alebo nie.
bráchova priateľka má rowentu a podľa nej je super...žehlí si vlasy každý deň...ja mám nejakú obyčajnú kúpenú v akcii...v tescu ...a tiež je zatiaľ fajn 😉 ..ale ja si teda vlasy žehlím len príležitostne...
jednoznačne remington🙂
ja som tiež za Remington, mám síce Philips (kupovaná narýchlo a nemali už Remingtonky) a som s ňou aj spokojná, ale žehlím si vlasy minimálne 😉
ja som tiež za Remington. mala som prvú Remington, vydržala cca. 4 roky, potom sa mi rozpadol kábel, ale mojou vinou. chvíľu som mala požičanú Rowentu a nič moc. vlasy za pár týždňov dosť utrpeli. kúpila som si v lete znova Remington, nepamätám si typ, ale má v sebe čiastočky periel v tých platniach. dá sa regulovať teplota, má dlhý kábel, ... žehlím každý druhý deň a vlasy super. 😉
ja mám Philips HP 8310 /00 SalonStraight Active ION
a som s nou spokojná 🙂 a to si žehlím vlasy veľmi často
Jednoznačne Remington, ja mam doma S1031 a som velmi spokojna...Ale mam ju uz vyse tri roky tak mam v plane kupit novu. Remington Shine Therapy
Ja mam znacky Eta uz 5 rokov a som maximalne spokojna,a to si zehlim vlasy ,kazdy den 😉
dievcata mam 6 rocnu dcerku mozem jej raz za tyzden vyzelit vlasky aby ich mala rovne?ma ich dlhe ale hore ma kazde rano take haro,neviem ako to vyrovnat :(.
No ja už ani kvalite neverím,v lete som si kúpila pre dcérku drahšiu,vydržala asi 2 týždne a išli sme reklamovať do Tesca,no v tom problém nebol,uznali to,poslali naspäť a kedže sa to nedalo opraviť dali peniažky.Akurát vtedy mali v Planeo elektre akciu Sencor stála len nejak 4 eur a na centíky sa nepamätám,kúpili sme,krásne funguje,no len akurát stupen teploty sa nedá korigovať..ale nevadí,vlasy vôbec nemá zničené,a od augusta to funguje.Takže ja už fakt hovorím niekedy to meno neznamená nič.