Ktorú farbu by ste si vybrali?

24. mar 2022

Keby si mate vybrat jednu z tychto dvoch farieb, tak ktoru?🙂

bambulienka25
24. mar 2022

Čiernu, biela sa rýchlo zašpiní

pribinak
24. mar 2022

Ciernu. Je elegantnejšia, viac univerzálnejšia k oblečeniu a menej vidieť na nej špinu

petulda333
24. mar 2022

Ja myslim,ze aj na ciernej dost vidno spinu. Cize by som sa rozhodla podla toho ktoru preferujem viac

sparrows
24. mar 2022

Biela je elegantnejšia a krajšia

sovica
24. mar 2022

To je batoh, však? Viac sa mi páči ten krémový, aj keď praktickejší bude asi čierny. Aký je materiál? Ak je to niečo, čo sa dá vyčistiť aj vlhkou handričkou, tak by som išla do toho béžového. Ak je to látka a musela by som si dávať pozor na každú špinku, tak by som brala čierny.

autor
24. mar 2022

@sovica Ano, je to batoh.🙂Mne sa presne paci viac ten kremovy, ale cierna farba by bola praktickejsia, tak sa neviem rozhodnut😅.. Vrch je eko koza a spodok je latka.

andreatytler
25. mar 2022

Ak by to bola kabelka, tak urcite bezova, ale ako batoh sa mi paci cierny. Batoh je viac utilitarny kusok a tak mi na nom ta jemna farba nesedi.

sainatt
25. mar 2022

kapucinova alebo tavia hneda? Taka by sa ti nepacila? Cierna posobi tvrdo, ale uznavam ze ta bleda je neprakticka.

riamia91
25. mar 2022

Ten svetly batoh 😍😍😍

autor
25. mar 2022

@riamia91 Nasla som este tieto.. 🤔

diewcatqoo
25. mar 2022

Vybrala by som so ciernu. Tiez nosim v podstate len batohy, mam ich niekolko, aj svetle, aj tmave a je fakt, ze na svetlych viac vidno spinu.
Pripadne by som volila kompromis a vzala ten sedy, ktory je v poslednom prispevku. Alebo, ak si ich mozes dovolit viac, tak si kup obe a ten svetly budes mat na specialne prilezitosti 🙂

oliviakatka
25. mar 2022

Určite krémový 🤩

leuska1991
25. mar 2022

Ten kremovy😊

dettilv
25. mar 2022

Bielu

sainatt
25. mar 2022

este mi napadol taky postreh - cierna v lete vyprasivie, co tiez nevyzera pekne . Mne sa pacia viac vo svetlej farbe - cize druhy v tvojom uvodnom prispevku a treti v komentari, ktory si pridala naposledy.

eliskadad1
25. mar 2022

mne sa ten posledný, krémový páči najviac, síce bledšie farby sa ufúľajú, ale zase v lete čierna vyšedivie, takže ono aj jedno aj druhé má svoje výhody aj nevýhody 🙂

sabinka022
25. mar 2022

@autorka Presne riesim tuto dilemu. Bola som ich obzriet nazivo, su krasne.

autor
25. mar 2022

@sabinka022 Kde si ich bola pozriet?🙂

sasitimi17
25. mar 2022

Biela teda krémová je krásna 🤍

zuzubb007
25. mar 2022

Kremovy jednoznacne je pekny, cierny na mna posobi pansky

sabinka022
27. mar 2022

V Prahe je obchod Van Graaf, kde ich maju

autor
31. mar 2022

@sainatt
@eliskadad1 myslite, ze aj takyto material by v ciernej velmi vysedivel v lete?🙈
Pretoze uz som bola za cierny z praktickeho dovodu (casto by som ho vyuzivala pri cestovani, do skoly, kde by sa mi mohol rychlo uspinit ten bledy), ale ked tak premyslam nad tym, ze by ten cierny vybledol, tak to uz potom asi radsej risknem tu bledu a budem si nan davat pozor a pravidelne ho cistit..😅

autor
31. mar 2022

@sabinka022 dakujem ti.🙂Ty si si uz vybrala?😁🙂

sainatt
31. mar 2022

Ani nie vysedivel, ako by bol vytiahnuty do hrdzava. Robi mi to okrem ciernych latkovych tasiek (okrem koze) aj vsetko znackove cierne oblecenie -> tricka, mikiny, siltovky.

marca12
31. mar 2022

Tieto su krajsie a vybrala by som ten posledny. Ciernu nemam rada. Netreba sa bat farieb