Ktoré znamenie je najlepšie a ktoré najhoršie?

20. máj 2023

Ktore znamenie zverokruhu je podla vas najlepsie a ktore najhorsie? A preco? 😊

autor
20. máj 2023

Za mna najhorsie asi kozorozec a skorpion. Najlepsie asi baran a strelec 😊

galganka
20. máj 2023

Ako môže mesiac v ktorom sa človek narodí mať vplyv na povahu?

0silvia0
20. máj 2023

A preco?

dskjhfdlkdjhl
20. máj 2023

A v com?

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
10zabka
20. máj 2023

každému vyhovuje iná povaha, nedá sa jednoznačne určiť, ktoré je "dobré" a ktoré "zlé"

autor
20. máj 2023

@10zabka Tak to je jasne, ale nejake spolocne crty tie znamenia maju. Niektori ludia maju urcite svoje oblubene a neoblubene

autor
20. máj 2023

@dskjhfdlkdjhl vseobecne, celkova osobnost

10zabka
20. máj 2023

nemáš pravdu. Poznám ľudí, ktorí vôbec nezapadajú do znamení, ktoré im prináležia 🙂

mamina198
20. máj 2023

Tým,že existujú rôzne kombinácie kompatibilné pre seba tak jednotlivec to ťažko objektívne posúdi. Treba si prečítať výskum. Najviac vrahov, najviac dobrosrdečnosti, ktoré znamenie vykazuje a potom sa to môže nejako zovšeobecňovať.

dskjhfdlkdjhl
20. máj 2023

Vseobecne, celkova osobnost-to je blbost. Kazdy clovek ma dobre, aj zle vlastnosti a kazdemu vyhovuje nieco ine. Ako sa hovori-pre kazdu opicu, ma pan boh truhlicu. Takze nehlad na znamenie, je to uplne zbytocne, ale vsimaj si spravanie a ciny dotycneho.

denden77
20. máj 2023

tak ja som tvoj "oblubeny" kozorozec 😁

0silvia0
20. máj 2023

A ty si ake znamenie?

lauriik
20. máj 2023

Nemozes rozdelit vsetkych ludi do 12 druhov podla toho kedy sa narodili 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Tym popieras vsetky dedicne vlasastnosti a aj vychovu.

10zabka
20. máj 2023

tipujem, že si lev 😉, k tým sa najviac "hodia" baran a strelec

lauriik
20. máj 2023

@0silvia0 urcite baran alebo strelec 🤣🤣🤣

viestta
20. máj 2023

Kto je blbec, bude nim bez ohladu na datum narodenia a s blbcom nevyjde nikto, nech uz sa nahordil kedykolvek.
(mna by inac velmi zaujimalo ako sa tie znamenia interpretuju u predcasne narodenych, plati znamenie podla predpokladaneho datumu porodu alebo sa mu povahove crty priraduju podla skutocneho datumu narodenia)

autor
20. máj 2023

@viestta je to tema na odlahcenie 😊
U predcasnych podla mna rozhoduje den kedy sa narodili. Rovnako aj u prenasanych deti 😊

0silvia0
20. máj 2023

Ja nemam rada zeny vahy a zeny racice. Vsetky ktore poznam su preafektovane. Ale mozno vsetky ostatne, ktore nepoznam, su v pohode🤷‍♀️

divokykonik
20. máj 2023

Všetky sú hrozné 😁😁😁. Sme hrozní všetci do jedného a hotovo. 😁

autor
20. máj 2023

@0silvia0 zaujimave. Ja poznam dve vahy, z toho ano, jedna dost afektuje. Ludi v znameni raka poznam fakt minimum, takze tam sa neviem vyjadrit

autor
20. máj 2023

@10zabka ano, som lev 😆🤩

scila
20. máj 2023

Nepostrehla som zatiaľ, že by mi špeciálne nejaké znamenie nesedelo. Sú ženy, s ktorými sa fakt nemusím a niektoré sú ryby, iné škorpióny, niektoré panny... A pribrzdených chlapov poznám tiež naprieč celým zverokruhom🙂 A keď si predstavím seba a moje tri kamošky čo sme všetky levice, tak my nemáme spoločnú ale že vôbec žiadnu črtu. Ale najúžasnejší človek akého som kedy poznala bola moja babka a ona bola vodnár.

zuzulka558
20. máj 2023

Pre mňa úplná blbosť my sme kozorožec a lev a vôbec to nesedí z opisom ako sa k sebe hodia 🤣🤣 my sme úplný ideál až na pár maličkosti keď si povieme svoje a nájdeme odlišný názor

0silvia0
20. máj 2023

Ked si lev, rozumies si s baranmi a strelcami?

dominikamacakova
20. máj 2023

Najlepšie je vodnár, lebo to som ja 😜 A najhoršie je rak lebo ho má človek, ktorého "neznášam"

aylinn
20. máj 2023

Zamňa najhoršie je škorpión , mám vo svojom okolí asi zo šesť kusov 😂 a každý jeden komunikuje s ľudmi ako keby im tí ľudia od riti odpadli 😂
Prídu mi takí nepríjemní , mierne agresívny prejav

simca06022011
20. máj 2023

Náhodou mne znamenia sedia🙂) ale tak z okolia neznášam Levice, a ryby ( s tými aspoň viem v praci fungovať:D s levicami nikde). A napr dcéru mam Vodnára a ide nám to ako v lete po saniach :D môj chlap je ryba a nie je týždeň, čo si nespomeniem na náš partnerský horoskop :D

autor
20. máj 2023

@0silvia0 ano, rozumiem 😊 Moj muz je baran a syn je strelec

liusa82
20. máj 2023

Ja neznášam odjakživa býkov a som vodnár🙂 ešte ani s jedným býkom som si v živote nerozumela.Neviem prečo.Ale tam máš ešte aj ascendent čo ovplyvňuje ten mám v strelcovi a aj luna rozhoduje tú zas v rybách.Ale ako fakt tí býci mi veru nevoňaju.No a aj tí škorpíci sú takí divní🙂