Dobrý deň, prosím Vás mohli by ste mi poradiť, či sa niekde dá zistiť, ktorý prípadne ktoré vlaky na Slovensku sú na otváranie dverí tým tlačidlom?? 🙂 Budem totiž cestovať a nerada by som išla vlakom, ktorý sa otvára kľučkou alebo iným spôsobom pretože tieto dvere na vlaku nedokážem otvoriť, jednoducho to neviem a nerada by som sa odviezla niekam inam ☹ Ďakujem 🙂
Ak mas problem s otvaranim, mozes poprosit niektoreho zo spolucestujucich, ci by ti nemohli pomoct- ja som mala velmi velku batozinu a nevedela som ju ulozit do kupe, tak mi ju nalozili, aj zlozili aj pomohli zlozit z vlaku- dokonca som nasla gentlemana , co mi ju preniesol k dalsiemu vlaku, co som prestupovala.
všetky najnovšie sa otváraju tlačítkom,ale sa opýtaj si pôjdeš kúiťlístok si to over do predu 😉 šak učený z neba nespadol 🙂
No... tak nastúp tam, kde sú už otvorené dvere a keď budeš vystupovať, tak prejdi vlakom cez vagóny, kde budú vystupovať ostatní ľudia😉 ... ako... cestovala som vlakom od 14 rokov a SAMA (bez rodičov) a nikdy som s týmto nemala problém ... ak si náhodou fyzicky indisponovaná (myslím máš nejaký zdravotný "handicap"), tak ti pomôže aj sám sprievodca ... dúfam, že si nerobíš z nás "dobrý deň..." 😅
Juuj tak toto asi nikde nezistis...mozno IC vlaky tie su novsie ale zasa nestoja na vsetkych zastavkach..ale tak ak nedokazete otvorit poprosite nejakeho cestujuceho a iste Vam pomoze🙂 ja som cestovala do skoly vlakom a tiez som mavala sem tam problem otvorit ale vzdy sa nasiel niekto kto pomohol🙂 a ak sa tak velmi bojite tak by som zvolila iny cestovny prostriedok