Ktoré tabletky na chudnutie sú najlepšie?

20. jún 2020

Ahojte, prosim vas co sa tyka volne dostupnych tabletiek na chudnutie s ktorymi ste mali najlepsie skusenosti? Samozrejme ze popri upravenej strave a pohybe...nejako sa mi zasekla vaha a uz to nechce ist dole tak rozmyslam ze by som tomu skusila dopomoct nejakym doplnkom podporujucim chudnutie, poradte prosim co sa vam najlepsie osvedcilo 😊 za kazdu radu vopred dakujem 🙂

daganov
20. jún 2020

budeš mať iba menej peňazí, ale nie menej kg. Niekedy pri chudnutí váha zostane z nevysvetliteľných príčin stáť, počula som aj rozhovor s nejakým lekárom, kde hovoril, že prvý krát to býva, keď človek dá dolu 15% váhy, ale potom to ide ďalej.

s_a
20. jún 2020

Skôr zmeniť typ pohybu, pripadne vyskúšať l-carnitin pred cvičením

kittykat22
20. jún 2020

Skus Methionin - kupis v kazdej lekarni 🙂 alebo L-carnitin (3000) pred cvicenim ako pisali vyssie

mirola
20. jún 2020

Sibutramin, ale dostupny len na ciernom trhu

kittykat22
20. jún 2020

@mirola hmmm tak to si len myslis, ze je to Sibutramin

https://www.youtube.com/watch?v=umEnHLlPVh0

Tu si mozes pozriet kde a ako take lieky vznikaju. Su v tom amfetaminy a ine namiesane drogy s roznymi praskami a liekmi.

mirola
20. jún 2020

@kittykat22 ja neviem kde ani ako sa to vyraba, len viem ze moja znama z toho bez snahy schudla vyse 59 kg

kittykat22
20. jún 2020

@mirola tak to pises pekne kraviny. Keby mala zena potrebu schudnut 59 kilogramov, tak jej lieky na chudnutie v pohode predpise aj lekar. Tak tu prosim nepis take vymyslene storky. Okrem ineho tu navadzas autorku a citatelov na trestnu cinnost ... ty si asi tiez blba ako daleko vidis, ze?

mirola
20. jún 2020

Ja ju na nic nemanavadzam ak si si nevsimla.. ona dala vecnu otazku.. ja davam vecnu odpoved.. jasne som napisala, ze ten “liek” je dostupny na ciernom trhnu.. nedavam ani kontakt.. ani nic, len obycajnu informaciu.. cierny trh = nelegalny obchod.. to snad sama pochopi a zvazi rizika.. ja nedavam ziadne priame voditko

tinqua
20. jún 2020

@mirola ano a rovnako by schudla aj z pervitinu, je to lehsie dostupne a lacnejsie...tieto lieky na chudnutie, taka blbost...a pri tom ozaj staci LEN sledovat co zjes....priklad mne bolo vyratanych 1346kcal na chudnutie...za mesiac odislo 5 kil a mozes zjest cokolvek len to treba dodrzat, ked chces zjest viac staci si hodinu pocvicit...ja bicyklujem, kazdy druhy den dam 30km...fakt to nie je ziadna veda...a ked si sledujes aj makroziviny, upravi sa plet, vlasy, nechty a na zachode je to pohadka ...blbe navyky, zbytocne kila

mirola
20. jún 2020

@tinqua ano s tym uplne suhlasim.. ja som cely zivot chuda.. niekto by povedal, ze az vychudnuta mam 51 kg niekdy 49 a 173 cm.. takze naozaj moj pas ma max 63cm..a to jem vela a vsetko. Asi mam dar od boha.. ale len hovorim to co som na vlastne oci videla..
Naozaj ona mala
140kg a schudla na 90..

autor
20. jún 2020

@mirola fuha tak sibutramin to nie, nepotrebujem schudnut az tak radikalne, pred nedavnom som tu o tom citala a je vraj strasne svinstvo...viem ze si to nemyslela v zlom ale skor som za nieco legalne a dostupne aj u Dr.max 😂 ja sa neviem zbavit este stale zopar poporodnych kil tak ma napadlo ze sa skusim opytat tu ci je nieco take co fakt zenam popri vsetkej snahe dopomohlo...
@tinqua ratat si kalorie to by som mohla tiez vyskusat 👌😉
Dakujem zienky 🙂

tykat
20. jún 2020

Hocijaka tabletka je dobra, o 15tej si ju dat medzi zuby a nepustit do rana.

autor
21. jún 2020

@tykat 😂😂😂 uz o 15tej?? Ved ledva vydrzim nejest po 18tej nie to este po 15 😂😂😂

evittam
21. jún 2020

@mirola Moze byt rada že neskončila so srdcovou vadou ci inymi problémami. Pri najlepšom. Ludska blbosť fakt nepozná hraníc. Bohužiaľ.

tinqua
21. jún 2020

Prosim ta kludne sa najedz aj o 9 vecer ked si hladna...stiahni si appku kaloricke tabulky a poctivo zapisuj...vela veci ta prekvapi, mozno si myslis, ze dokopy nic nezjes a pritom si daleko za tym co normalne potrebujes...kalorie nepustia a kazda dieta je zalozena len na tom, akurat su tie diety zbytocne drahe...odprisaham na bibliu, ze toto mi pomohlo a pomohlo to aj mojej 57 rocnej mame...nie je to teda ani o veku ani o predispozicii len o discipline...casom sa naucis co ti vyhovuje a naucis sa rozmyslat ci si das radsej prazenicu alebo keksik...a pre zaujimavost, akonahle si zacnes sledovat makroziviny - tiez to je v ramci tej appky, prestanu tebou mavat glykemicke vykyvy a markantne sa znizi chut na sladke, odvodnis sa a aj vazenie je zakazdym motivujuce...najdi si este pohyb co ta bavi a nie je mozne ze do jesene nebudes kocka

petulisko
21. jún 2020

Cvičenie a správa strava. Tabletky len ničia pečeň...

zuzka251
21. jún 2020

intermittent fasting a pohyb k tomu

misiak29
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ceptuan
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
emilius03
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rebekinamama
25. mar 2021

Ahojte.Ak hladate ucinne produkty na prirodnej baze rada poradim.😊

danka1809
25. apr 2021

Mne lekarka predpisala mysimbu
Uprava stravy 10.000krokov denne
-23kg za 4mesiace /ale isla som z obrovskej vahy/

lucyn77
11. jún 2021

@danka1809 práve som sa dočítala, že tento liek sa používa na liečbu závislosti mysimba, takže naozaj ak ide len o lekárom indikovaný liek

ella223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamma_miaa
2. apr 2023

@kittykat22 😂😂😂😂

queendasadee
8. jún 2023

@mirola dvíhajú aj tep? Pripadne môžeš mi napísať do správy? Ja som už niečo podobné brala...

bounties
18. jún 2023

Ahoj, nasla si nakoniec niečo, co ti pomohlo? Ja som odskusala niekoľko liekov dostupných na trhu, niektoré boli drahé a o ničom, ale z tých lepších by som odporučila diterpex, garsin a forfemina slim. Samozrejme, ze treba znížiť príjem a zvýšiť výdaj (kalórií), ako sa to dookola stále píše, ale nie je to vôbec jednoduché. Ja to mam na nakopnutie, cítim viac energie a vidím na sebe zmeny k lepšiemu. Plus odporúčam aj eveline 4d slim, krém na celulitídu. Veľa šťastia prajem ☺️