Máte nejaké slovenské slovo, ktoré neznášate? Že je vám nepríjemne, keď ho počujete?
U mňa je to slovo "chrasta". Normálne som z toho slova zhnusená. Ani "menzes" a "slina" sa mi nepáčia.
Ale taká dobrá slina na chrastu,keď ťa svrbí je fest fajn.
@minenkak Fuj. 🤮
Beztak
Moja kamoska to pouziva stale, uz som si alergiu na to vytvorila 😃
Pazucha
Lahodný
Ľubovoľný
Mojko 😵💫 a spisovne hranolceky 😬
@blondinka95 pazucha, päta , alebo potom ked niekto povie " nochty "
Ladnička úplne neznášam
ano, ladnicka a pazucha 😀 ale nie je to tak, ze by som tie slova vyslovene neznasala, len mi to reze usi zakazdym, ked to pocujem 😀
......, či?
Ak niekto používa slová ako veľmo, kvázi a respektívne a tvári sa pri tom taaaaaak premúdrelo 🙈🤣
@moonka1 ježiši ladnička, fuj, všetky chlpy mi stoja 😂, potom ihrajú sa, hraje sa a pod.
Politik 🤷
Všetky divné tvary slova nejaký, letná /zimná voda, keď je niečo "ako také", nesprávne skloňovanie v televízii v hlavných správach, k tomu patria šušlajuci moderátori. Mohla by som pokračovať.
rupsak, mycka (namiesto umyvacka grrrr)
ja tiez neznasam menzes. Neviem kto vymyslel take hnusne slovo. To uz radsej kramy 🙂
Keď niekto používa "trebalo by" namiesto bolo by treba.
Ďalej je to určite slovo "menštruácia" 🤮🙄
"Proste" keď ho používa veľmi často pri vyjadrovaní...
A keď niekto povie "všetcia" namiesto všetci 🤦🏻♀️😂
Ked tu niekto napise v diskusii slovo "dupa", to je tak nechutne slovo, nikdy neviem ci je to predok alebo zadok.
Nehaj tak (vyslovené tvrdo) alebo ešte NAHAJ TAK, v júni (vyslovené v JÚŇI), DZECI, DZECKO, DECKO (od slova dieťa)
@tarvika menzes mi nepríde až tak hrozný, ale menštruácia, to je hrozné, i keď sa to tak normálne volá, ale je to divné slovo a dlhé, mne sa páči perióda. A moja mama, že vraj tak to volajú staré tetky. Nech, mne sa to páči. Všetcia mi nevadí, ale čudné to je a čo naozaj neznášam to je peniažky, to mi znie úchylne. A ked vidím komenty, som slobodná mamička dvoch nádherných detičiek a nemáme peniažky, už som videla aj peniažteky, vtedy si hovorím, kam až sú ľudia schopní zájsť? A tiež nemám rada v reči, ako niekto za každou vetou dodá, alebo čo.
Ladnička, kapsa (taška), robel ( robil), a zo všetkého najviac lobda ( lopta) 🥴
Neznasam, ked mi niekto niekto rozprava a pomaly po kazdej vete povie Chapes.
Cicka/cicik, pazucha a menzes (až ma striasa, keď to píšem). A neznášam, keď dospelá žena povie ako si kúpili *domček* a teraz chodí na brigádu, aby mala *peniažky* (nejde samozrejme o tú situáciu, ale o tie slová).
@nekonecna_katastrofa a ešte keď niekto rozpráva v množnom čísle - už sme sa vykakali, vyšiel nám prvý zúbok a pod. Brrr alebo sme tehotní. ježiši, až ma trasie, keď to píšem 😂
Ja neznášam keď niekto povie namiesto zubov chrup.
Alebo keď niekto povie peniažky. 😑😑
posilňovňa