Ahojte, mate nejake nase medialne zname osoby, ktore vam nie su sympaticke? Ak ano, preco?
možno si to zisťuje niekto známy aby si porobil prieskum😀
Malachovská neviem prečo, ale veľmi mi vadí ako každému skáče do reči, zmoli si prsty, je nervózna.Nasilu vtipná..
@monika259200 aby mohli ľudia ako vy dávať blbé a posmievacske komentáre 👍
Mená v nočnú hodinu neviem, ale napríklad tá partička zo sedem s.r.o , čo je najmúdrejšia a každého zosmiešňuje. Potom napríklad Jana Kirschner, proste je mi nesympatická, bez racionálneho dôvodu.
Cibulková 🤦
Svarinska. Páči sa mi ako herečka, ale ako človek je odveci.
Zuza Fialová. Robí sa na zmyselnú sexicu nasilu.
Studenkova, Fialova
Rolins🙊
To by bol straaaasne dlhý zoznam
Twinsky 😱
Plackova. Nechapem ten hype okolo
Zuzana Smatanova, ako osoba mi nevadi, ale neznesiem jej hlas ked pocujem nejaku pesnicku, musim prepnut 😀
Studenková, vyzerá hrozne, celá umelá a aj to jej správanie, úplne povrchné a dôležité
@luccija uz aj minule tu bola cela diskusia o Malachovskej, mne prisla vzdy prijemna a rozumna,
Mozno to co bolo aj vtedy vytykane ze sa niekomu zda ze v damskom klube skace do reci kvoli rezii na nu mozu tlacit ze svihom, lebo je tam aj 10 vselijakych tem, do toho este aj varia a jednoducho by sa to nedalo stihnut do jednej relacie
@levandul_ka Presne, jej "huba" ide až moc niekedy, ale mne nevadí, práve lepšie ako nejaké moderátorky, čo kladú otázky ako nejaký robot, len frázy, ona dá do toho seba a svoj pocit, emócie.
Ja mam rada Adelu a Kuliho.
Mna strasne rozculuje,ked vidim clanok o Sajfovi a Ostrihonovej.Strasne nesympaticky par.
Diana Mórová, ten jej smiech a to ako by skočila na vtáka každému mladému, ktorý sa zjaví v Československo má talent, hrozná sebaprezentázia🙈
@slniecko154 ja zase keď počujem v rádiu Simu Magusinovu tak musím prepnúť. Strašne ma iritujú tie jej hovoriace ,,piesne”.
Andrej Bičan
Súhlasím,úplne s každým komentárom. Sú mi
vsetci nesympatický a plus kooopec našich ďalších pseudo celebrít 🤦🙈🤦🙈
Twinsky, Bican a Rolins
Juraj Kemka... Mám pocit že on vie hrať len sám seba resp. všetky jeho postavy ktoré som doteraz videla boli "hlúpe", aj z jeho vyjadrovania mám pocit že v hlave veľa nemá a je zbytočne nasilu trápnovtipný
@slniecko154 no pri jej pesnicke sa akurt mozes ist obesit..ta ma len take...ziadny smiech alebo pozitivna energia nechpaem kto je j pise tie pesnicky
GABORIKOVCI ,- ale ona od jakziva chcela byt "inde" chodila do vedlajsiej triedy a ked o nom n iekto napise ze pracoval cely zivot sa mi zaludok dviha...skoncil ovela skor ako niektori ini , keby to povedia o žigovi alebo legende z ciech- meno ma nenapadne ale kazdy urcite vie toho hokejistu tak ok suhlasim ale o gaborikovi? a herecka VACKOVa- s nou osobna skusenost ked robila "sasa v petrzalke n a dnoch deti ako policajtka no v zakulisi teda...opak...odvtedy sa mi total zhnusila.
Ja tiez neznasam Gaborikovcov ,Vackovu,lezim mi strasne na nervy a aj Banasovej clanky s jej manzelom.
To už k čomu je dobré takáto hlúposť 🤣