Ahojte, stále vidím, ako sa rieši Dara Rolins a to, že podstúpila plastiku a iné zákroky. Tak ma zaujímalo, či sú aj iné známe Slovenky, ktoré si niečo dali spraviť, lebo mám pocit, že Slováci a hlavne médiá majú pocit, že Dara je jediná Slovenka, ktorá si kedy dala niečo upraviť a robí sa okolo toho haló :D
Sama som nad tým rozmýšľala a nik iný mi nenapadá. Jedine účastníčky reality šou čo si dali napichať pery, ale to zas nie je taká drastická zmena.
@papaya1234 Zdenka 🤩
@jaass tak známe osobnosti :D herečky, speváčky, modelky, moderátorky :D niečo viac ako influencerky :D konkretizujem
@papaya1234 Štefan Skrúcaný, Erika Judínyová ..ale každému podľa svojho gusta.
Nela Pocisková priznala, že si dala zamlada urobiť prsné implantáty.
@papaya1234 opytaj sa KTORE NEMAJU. to je asi mensi zoznam.
@unicornlady a veruže ich má vkusné. Žiadne 2 bowlingové gule 👍
@papaya1234 mirgova, studenkova
@papaya1234 stačí pozrieť nejaký časopis, Smotánku a hneď vidíš... Celebrity na slovenskom pieskovisku-Silvia Lakatošová, Plačková, Zdena Studenková, Andrea Pallová, Zlatica Puškárová, Lela Ceterová, Erika Judinyová...
Ako česť výnimkám, ale väčšinu z tých "hviezd" by som nenazvala celebrity ale "celé v riti"... 🤣Pardon za výraz.
Chápem, že keď sa objavujú na obrazovkách výzor je pre nich veľmi dôležitý, je to pracovný nástroj... Ale čo tak prijať samého seba aj s nedostatkami? Namaľovať sa áno, ale meniť tvár? Nuž nech si každý robí ako chce. Každému sa páči niečo iné. Mne sa viac ráta prirodzená krása a prirodzenosť, aj keď to niekedy znamená odstávajúce uši. Adela Banasova ma aký nos a mne sa náhodou páči.
@stevvvka fakt každého osobná vec a vec vkusu. Možno interný problém....Ja sama mám veľmi rada jedinečnosť tiež, napr. milý mierny predkus, jedno odstávajúce uško, pehy, ohnivé vlasy, typ chôdze, jedinečnú mimiku, gestiku, haptiku, posturológiu, šarm, charizmu, úsmev a kukuč 😉 Rada pozorujem ľudí hlavne tú zmesku celého sveta na letiskách a fakt je každý jeden ako celok zaujímavý.
PS: Ženy typu Heringová, Plačková= nevidím rozdiel. Lela Ceterová= ako každá jedna v Playboy house Juga Heffnera 👉 a to je fakt nuda 😄
Neviem preco ti nik iny nenapada, ved kazda druha v telke vyzera ako keby ju na škripec natiahli: okrem vyssie spomenutych Napr. Karin Majtanova, Jasmina Alagic, manzelka Majselfa, Jana Hrmova, Zora Czoborova, aj Lenka Šó šová.. A je rozdiel ked si da nieco jemne upravit a stale to vyzera prirodzene a potom zeny, ktore sa na seba ani nepodobaju a to je hnus.
@papaya1234 na Slovensku myslím, že celebrity nemáme 🙂 a to nič v zlom 💪