Ahojte baby pôjdem v lete na svadbu a budú týždeň na prijímanie. Neviem sa rozhodnúť ktoré šaty si mam kúpiť strašne sa mi páčia obe. Ktoré sú podľa vás vhodnejšie a krajšie??. 😊😊😊😊
@liviafazekasova no sú rovnaké a rozdiel máš len vo vzore- farbe. Nevieme aký si typ, akú máš pleť, farbu vlasov- ako ti mame poradiť? Mne by sa hodili tie zelene lebo mam tmavé vlasy, tmavsiu pokožku
Ani na svadbu, ani na prijímanie sa mi tento typ šiat nezdá byť vhodný.
@liviafazekasova Cierne maju prilis velky kontrast na tak velkej ploche a tak sa mi viac pacia zelene.
@katarinka89 mám blond vlasy a svetlu pokožku 😊😊
@h2 svadba bude len taká menšia v kruhu rodiny a len na matrike čiže nebude v kostole. A chcela som. Niečo letné
Podľa mňa sú to šaty na pláž, večer na drink a podobne. Určite nie na svadbu a prijímanie.
Zelene su velmi pekne. Kludne si ich oblec aj na svadbu. 🙂 nevidim dovod preco nie.👍
Zelene
@liviafazekasova zelene 👍
@liviafazekasova zelené
Ja sa obavam, ze v realite budu posobit lacno a trochu ako zastera.
Uz som videla par siat takto. Na webe vyzeraju uplne luxusne, sviezo, ziarive, krasne. Ale videla som jedny v realite na kolegyni a ine zase v meste na niekom a vyzerali velmi lacno, pretoze ta potlac bola taka nemastna. Z blizka jednoducho fadna.
Nehovoriac, ze naozaj posobia viac plazovo, ako slavnostne.
Na svadbu zelené. Ale do kostola na prijímanie jediné s vŕškom na ramená 🤔
Mne sa nepáčia vôbec, ale ak by som musela vybrať tak tie "zelené" na fotke vyzerajú lepšie.
Za mňa tiež nie sú vhodné, na svadbu ešte tak s prizmurenymi očami, ale na prijímanie? Fakt ? To hádam nie v tomto na prijímanie, verím tomu, že aj zo skrine by si teraz hned vytiahla niečo vhodnejšie do kostola, než tieto šaty..
Ani jedny, na ziadnu z uvedenych prilezitosti. Absolutne nevhodne strihom, vzorom, odhalenymi ramenami a s velkou pravdepodobnostou ani materialom. Su to plazove saty, takze niekde na Mauriciuse, pri zapade slnka, kde vecerias s muzom, tam maju uplatnenie.
@liviafazekasova na obe prilezitosti si oblec "male cierne" a nejake pekne sandalky sako.... to co si pridala si oblec na veceru na plazi...
@liviafazekasova nechapem tu tie komentare ze saty su absolutne nevhodne na svadbu alebo prijimanie . Saty su krasne, elegantne zbytocne nic neodhaluju a na obe udalosti sa hodia. Treba davat pozor z akej stranky sa objednaju, aby nevyzerali lacno. Ak pridu kvalitne saty , kde latka bude podobna satenu a budu dobre usite nevidim dovod do nich neist. Osobne by som si vybrala zelene, cierne mi pridu velmi tvrde. Smelo do nich ak sa Vam pacia. Oststne "znalkyne" mody a bontonu nepocuvajte
@sweetlife001 ja viem že sa hodia oveľa konzervativnejsie šaty, ale trochu na moju obhajobu ja by son tiež išla v nejakych konzervativnych jednoduchych šatách som aj taky typ. Ale je to prijimanie v malej dedinke kde budú asi 6 deti na prijímaní a môj parter je róm a aj ked ani partner ani svokra nie sú typy gýčových veci. Ale rodičiapartnerovej krstnej dcéry ktora bude ma 1 sv. Prijímanie sú dosť gýčový a robia oslavu ako "svadbu" 70 ľudí, limuzína, atď... A nechcem tam vyzerať sama nudná v konzervativnych šatách 🙄🙄 keď viem že sa každý náhodí ako na svadbu. A tieto šaty sa mi páčili aj keď som ešte nemala takéto ale aspoň raz nechcem vytŕčať z davu, 🤭🤭
@simona1306 akože ja tomu chápem aj ďakujem každému za nazor, ale ja som tiez už videla aj som bola na svadbe hlavne v lete alebo fakt sledujem instagram a pod a vidím ze mnoho žien ide aj na svadbu v jednoduchych letnych šatách. Ja som. Prežila svadbu v lete 16. Jún a spoločenské šaty mali aspoň 10 kg išla som v nich zomrieť od tepla 🤦♀️🤦♀️ preto som rozmýšľal nad týmito
Tie vpravo - zelené. Na letnú svadbu úplne v pohode. Do kostola na prijímanie si to z ramien vytiahni trošku vyššie (predpokladám, že tam je gumička, tak sa to bude dať posunúť a ramená sa budú dať úplne zakryť).
@simona1306 Čiže jediná a pravá znalkyňa módy a bontónu si tu ty?
@liviafazekasova ja si taktiež myslím že tieto letné šaty sú vhodné aj na prijímanie aj na svadbu....ja osobne by som si však vybrala tie čierne 😊 mne moc zelená farba nepasuje
Tak si vyber kompromis a do kostola si daj niečo viac konzervatívne a potom na oslavu si šaty prezlečieš aké chceš.
Na malu svadbu v kruhu rodiny su ok, na prijimanie sa podla mna nehodia. Ak by som si musela vybrat z tychto dvoch tak skor tie zelene.
Mne sa pacia prve. Neoblirkla by som si vsak ziadne. xD
@elizabet173 vkus a bonton su na mieste ... viem co sa patri a ako sa obliect na rozne prilezitosti, narozdiel od vas. Sudiacaj podla toho ako ste napisali autorke prvy komentar. Prosim Vas vysvetlite mi preco tieto saty nie su vhodne . Podla mna su mladistve a ked si pozriete trendy na letne svadby tak ine saty tam nenajdete ... ta doba puzdrovych siat so sakom je uz davno prec. A prosim Vas , netykajte mi ked sa nepozname 🙂
@liviafazekasova zelené sa mi páčia viac