Ktoré reklamy v TV vám uz poriadne lezú na nervy? 😀
Kvôli reklamám nepozerám TV naživo, len z archívu, aby som ich mohla pretáčať.
@fifina75 TV takmer nepozerám a ak áno, tak dokumenty, tie väčšinou nebývajú prerušované reklamou, nemajú vysokú sledovanosť. Ak reklama je, vypnem zvuk, takže mi to je jedno.
Rozhodne vysmiaty Roman, ktorý chodí s MHD do práce, vždy keď vidím tú reklamu mi stúpne tlak...
Zelený zmrd ktorý vkuse škrieka, v živote som z Alzy nič nekúpila a ani nekúpim len kvôli nemu a ešte Atilla
@patka06 my si sťahujeme seriály taktiež z netu alebo pozeráme takto. presne pre toto. alebo pozeráme kanály, kde reklamy nedávajú... ako napríklad joj cinema. ak tam teda dajú niečo, čo stojí za to pozrieť 🙂
Najväčší fail sú všetky reklamy na VÚB s Polnišovou.
Vždy ked ide reklama vypinam aspoň zvuk.A zapnem až ked začne znovu film.Teraz večer ma najviac otravuje tá vzdychacia reklama od durex a ešte ten ružový slon.
Pozeram len archiv
Reklamy na youtube sposobili, ze cokolvek tam vybehne, okamzite mam na tu znacku averziu.
Ked ju potom niekde zbadam a nahodou maju nieco, co by som aj chcela, tak zacnem hladat, ci inde nemaju ekvivalent toho.
Proste ju obchadzam.
Jedine ju zachrani, ze ma ta reklama z mojho pohladu prijemny hudobny podmaz. Vtedy som o 50% menej averezne naladena.
Reklama s Lidla. Potom v hlave tato hudba celý deň hra no ďakujem pekne 😅
nepozerám reklamy, ale niekedy sa stane, že nejakú zazriem, zaujala ma reklama Kauflandu, ešte s tým nebohým hercom, krátka, výstižná, nevtieravá, ale teraz táto nová s Kandráčom poletujúcim s husľami nad stolom a so Skrúcaným mi doslova pokazí deň... jedna obyčajná katastrofa bez nápadu ... a Lidl detto ...
V TV nepozerám, ale na PC Alza. Hlavne teda na TA3. Hrôza
@fifina75 kvoli reklamam uz mnohe kanaly takmer nepozeram, pozeram iba tv, kde nie su reklamy
Reklamy som nevidela.uz dlhé roky, nepozerám televízny program.. ale pamätám si na opice čo mali hemeroidy alebo škaredého chlapa čo si dal niečo na erekciu z čoho bola nadržaná nejaká slečna.. to boli reklamy na grcanie.. 🤔
@moonlight1210 Mna sa na youtube po 20 reklamach opytali, ze aka je pravdepodobnost, ze si kupim jedlo cez Bolt alebo FoodPanda. Som odpovedala NULA 🤣
@basska_b ja keds si predstavím usmaženú pandu, hned ma chuť prejde 😀
Vela...hlavne tie na erekciu a, ked vidim toho Radima Uzla ako uz zle vyzeral a este ucinkoval v reklame:(a teraz ten Kaufland a lietajuci Kandrac hanba na mraky, detto tanecnica Vondrackova
Dievčatá, ja teda nechcem provokovať, ale mne nevadia reklamy. Síce tomu tak nebolo vždy, ale posledné roky je to tak. Jednak pozerám málo telku, ale hlavne viem, že s tým nič neurobím, tak som sa nastavila na to, že mi nevadia. Môj manžel toto nedokáže pochopiť, lebo jemu vadia všetky 😁
@jana_eyre_2
"Pán sused, dole stojí nejaká pani. Vraj či môžete."
"Samozrejme, že môžem, teraz a rovno tu!"
"Pán sused, vy ste ale diabol!"
@basska_b no mne tam obcas vybieha anketa, na ktoru z danych firiem som reklamu este nevidela. 🙂
@nikha2809 presne názor môjho syna, že z Alzy nikdy nič nekúpi pre túto debilnú reklamu, tiež nič z Dedolesu,
Všetky, už roky