Ktoré obchody majú najlepšie ceny?

1. okt 2024

Kde sa podľa vás oplatí ísť na nákup kvôli cenám ? Kaufland, Lidl, Tesco ďakujem

really8
1. okt 2024

To su dnes zas otazky🤦‍♀️ zalezi co chces nakupovat. Nieco sa oplati viac tam, nieco inde. My nakupujeme vacsinou v lidli a po ovocie/zeleninu chodime aj do kauflandu. Ale to skor kvoli vyberu ako cene.

22abigail22
1. okt 2024

Záleží od druh tovaru. 🤷‍♀️
Všeobecne máme najradšej Kaufland.
Na tovar ako drogéria, čistiace je dobrý zas Tesco.

princkrason
1. okt 2024

do 699 eur nakupis bez platenia a ked ta chytia tak zaplatis 20 eur , ci?

stvura
1. okt 2024

To je rozne a je tisic veci co ovplyvnuje vyber...za mna napr. Kaufland nie. maju celkom dobre veci ale vzdy je tam mrtak dochodcov ktori sa tam "poflakuju" a irituju ma, lebo su proste vsade (nic v zlom), takze mne to nevyhovuje - potrebujem vybrat, nakupit a ficat, nie predierat sa a cakat kym sa rozhodnu, pozru, poprekladaju...a vzdy je to tam narvane, ci rano ci vecer bez rozdielu, to nehovorim ze tie pokladne pytaju na vsetko potvrdenie a ani toho pokladnika co ma akoze dozor v samoobsluznych nezozenies - pre mna utrpenie kupovat v Kaufe...
Takze ja mam rada Lidl, rychlo nakupim, sama si odscanujem. Dakedy je viac ludi, ale tak vseobecne sa da.
Do Jednoty chodim zasadne len rano o 6tej na salamy a pecivo. Ostatne sa mi zda predrazene aj ked maju akcie.
Tesco OK - aj ked napr. vcera ani jeden kus masla lebo bolo v akcii 🙂 - a maso a syry zasandne nie, to som uz mala stastie na pokazene.
V Bille kupujem rada ovocie, vzdy je krasne.

zuzubb007
1. okt 2024

V každom z menovaných obchodov je vždy iné v akcii, čiže by si musela chodiť všade aby si nakúpila výhodne, v Lidli majú top sladkosti, akože mäso a šunky otras, v Kauflande ovocie, zelenina a Tesco na prach a kozmetiku vždy iné v akcii chodím všade a neviem povedať kde je najlacnejšie, lebo vždy kupujem to isté a vždy je všade na to ináč cena, buď je alebo nieje akcia

doriiis
1. okt 2024

Jediné,čo chodím kupovať do Kauflandu je mäso.Vo väčšom množstve,raz za mesiac.Bsetko ostatné kupujem v Lidli a Tescu.

dajla
1. okt 2024

Kaufland je pre mňa zbytočne velky obchod plný ľudí, čo prišli na vychádzku. Ale moja svokra tam chodí rada 🤷🏽‍♀️ U nás vyhráva Tesco a sem-tam Lidl. Myslím, že cenovo nie sú nejaké enormne veľké rozdiely aby sa dalo povedať kde je najlacnejšie.

keiko33
1. okt 2024

Na veľký nákup chodím väčšinou do Kauflandu, lebo tam kúpim všetko. Čerstvé mäso, šunky aj zeleninu. A samozrejme kopu akcií. Do Lidlu chodím na akciové veci, alebo na výrobky, ktoré inde nekúpim. Mne Lidl na veľký nákup nevyhovuje, lebo nemajú rezané výrobky, zelenina a ovocie mimo akcie dosť drahé a okrem Lidl výrobkov, ostatné nájdete väčšinou len keď sú v letáku. Do Tesca chodím len na výhodné akcie, je dosť drahé a my máme v meste len malé Tesco. Do tých malých sieti ako Jednota, CBA, Fresh nechodím skoro vôbec, keďže blízko domu nemám žiadny obchod a tak sa mi to neoplatí. A Billu v meste nemáme. A čo sa týka kopu ľudí v Kauflande, u nás to také strašné nieje a jeden veľký nákup do týždňa, to prežijem.

scila
1. okt 2024

Ja chodím do Tesca, Billy, Kaufu aj Jednoty. Jednota je jediná, kde nakrájanú šunku čerstvú a super na tenko, tie hrubé vopred nakrájané, často obschnuté v ostatných reťazcoch kupujem len výnimočne.
V Bille a Kaufe kupujem ovocie a zeleninu. Mäso väčšinou v mäsiarstve. A keď už som v niektorom obchode nakúpim podľa toho čo je v akcií - veci ako cukor, ryža, tuniak či múka mám doma v zásobe vždy a počas akcií vždy doplním.

bloger
1. okt 2024

Tak v Kauflande s kartou sa dá ušetriť. Ja mám ale najradšej Lidl.

kvadrinkaaa
1. okt 2024

Za mňa Kaufland.

taktotedanie
1. okt 2024

Kedy ako a co, ak mam cas tak nieco kupim tu a nieco tak, ak cas nemam idem do jedneho obchodu a kupujem vsetko co mi treba a nepozeram na cenu

oli18
1. okt 2024

@really8 a kolko € ta ten nakup stoji? 😆

petka552
1. okt 2024

Fresh, kaufland, billa

fido69
1. okt 2024

@stvura Absolutne presné. 😉

really8
1. okt 2024

@oli18 mna nic. Plati to muz😂