Ahojte mamičky.Nestihla som doštudovať 🙂 ,lebo mi skoro prišla dcérka 🙂. .potom synček..Teraz idem študovať sanitárstvo.Potom nadstavbu.Ale neviem sa rozhodnuť či odbor podnikanie službách a remeslách (to je externe cca 2-3roky),alebo odbor zdravotny asistent (to je večerné študium na 3 roky).Keby som mala už maturitu,tak by odbor zdrav.asistent by som mohla absolvovať za 1 rok.Otázka je:mám isť na podnikanie službách a remeslách-a potom +1rok zdrav.asistent?Alebo zdrav.asistent?Ktorá by bola "lahšia" popri 2 deťoch a práci??Ktorá máte skusenosti v tychto odboroch?Dakujem za všetky informácie a rady.
ja som sa dala tiež na školu,elektriku,hoci ju nenávidím ale aký obor som skončila v takom musím pokračovat
@moni28 studium asistenta si vyber podla toho v akej nemocnici mas v plane pracovat ja som zo zaciatku robila v jednej a tam maju asistentov ako sanitarov len spinavu robotu robia potom som odislapracovat inde a to boluz iny pristup robota moja co mam robit aj papierovaciek vela nic okolo prebalovania,kupania a krmenia,sprevadzania na vys.samozrejme ked sa nestihalo tak som isla pomahat robit aj to.vpodstate som robila sestersku robotku aj muscularky aj venozky no uplne vsetko co robili sestry