Ktoré nadstavbové študium si vybrať?

moni28
14. aug 2011

Ahojte mamičky.Nestihla som doštudovať 🙂 ,lebo mi skoro prišla dcérka 🙂. .potom synček..Teraz idem študovať sanitárstvo.Potom nadstavbu.Ale neviem sa rozhodnuť či odbor podnikanie službách a remeslách (to je externe cca 2-3roky),alebo odbor zdravotny asistent (to je večerné študium na 3 roky).Keby som mala už maturitu,tak by odbor zdrav.asistent by som mohla absolvovať za 1 rok.Otázka je:mám isť na podnikanie službách a remeslách-a potom +1rok zdrav.asistent?Alebo zdrav.asistent?Ktorá by bola "lahšia" popri 2 deťoch a práci??Ktorá máte skusenosti v tychto odboroch?Dakujem za všetky informácie a rady.

kukujka
14. aug 2011

@moni28 studium asistenta si vyber podla toho v akej nemocnici mas v plane pracovat ja som zo zaciatku robila v jednej a tam maju asistentov ako sanitarov len spinavu robotu robia potom som odislapracovat inde a to boluz iny pristup robota moja co mam robit aj papierovaciek vela nic okolo prebalovania,kupania a krmenia,sprevadzania na vys.samozrejme ked sa nestihalo tak som isla pomahat robit aj to.vpodstate som robila sestersku robotku aj muscularky aj venozky no uplne vsetko co robili sestry

natsa
1. okt 2013

ja som sa dala tiež na školu,elektriku,hoci ju nenávidím ale aký obor som skončila v takom musím pokračovat