Ahojte žienky! Vedeli by ste poradiť, ktoré kúpele sú asi najlepšie? Výber je z týchto troch: Lúčky, Nimnica a Vyšné Ružbachy. Ďakujem veľmi pekne za Vaše názory.
Vyšné Ružbachy poznáme, chodievame do Balnea každý týždeň a môžem len odporúčať. Chodievajú pacienti s neurologickými ochoreniami, tiež kožnými, po infarkte myokardy.....skvelá termálna vodička, krásna príroda a hlavne veeeľa snehu teraz, keď zoberieš lyže polyžuješ 👍
Odporúčam
Ano, bola aj moja mamina po operacii chrbtice, tiez svokor a velmi sa im pacilo, rovnako procedury sa im dost pozdavali, ale zas neviem posudit objektivne, lebo ostatne kupele nemame odskusane, takze ak by vybrala Ruzbachy tak myslim ze bude spokojna...prajem vsetko dobre.
Piestany su vhodne aj na zlcnik tam treba pit tu vody ta je na gastro trakt a vyhojuje
pozri na co je nimnica lebo rozbachy su na neuro a pracovne choroby a lucky zenske problemy aspon tak myslim
Ahojte babuľky, môže sa ísť do kúpeľov aj keď som tehotná? Bola niektorá z vás alebo sa to nedoporučuje? Za odpovede vopred ďakujem
tehotenstvo je kontraindikacia to asi ne skus po porode
@gugu15 ďakujem ti veľmi pekne za odpoveď. Aj som si myslela, že by to bolo asi riziko, keďže do kúpeľov chodia rôzny ľudia s rôznymi ochoreniami. Aspoň som si už istejšia. Isto pôjdem po pôrode, potrebujem ich!
ok po porode kludne pekny den
@gugu15 a ešte ma predsa len napadla jedna otázka, keby som chcela ísť po pôrode môžem tam ísť aj s dcérkou alebo ako sa to potom rieši? Lebo pevne dúfam, že kojiť budem.
to neviem to sa musis poradit tam kde ides na rezervacii ubytovania asi ti ti skor poradia
treba sa tam oopytat to je aj podla typu do akych kupelov ides
@gugu15 okik, tak to budem teda potom riešiť lebo však termín pôrodu mám až v novembri, takže ešte času dosť. Ďakujem ešte raz, už ťa nebudem otravovať. Prajem pekný zvyšok dňa 🙂
kludne otravuj ked viem odpoviem
@gugu15 no ešte by som možno rada zistila, ktoré kúpele na Slovensku sú najlepšie na gynekologické problémy. Ale to neviem, či mi budeš vedieť poradiť. To sa skôr budem musieť asi gynekológa opýtať.
asi ale pisali ze nimica alebo lucky to neviem fakt
@eliaska101 Na gynekologické problémy sú Lúčky, tam môže vypísať aj gynekológ, aj cez poisťovňu napr. po operácii, ale aj na iné napr. neplodnosť, to je B-skupina, tam sa niečo dopláca.
ano b sa doplaca maju vlastne cenniky na a iba 1,7 e na den podla zakona
@mpg áno, tie sú aj na gynekologické problémy?? To by bolo super, lebo o nich mi už raz kamarátka hovorila. Ona tam bola kvôli dýchacím problémom a pochvaľovala si.
su aj na gyn problemy
@gugu15 ďakujem, všetko si ešte pozisťujem od doktora a kuknem aj ich webovú stránku, veď snáď tam budú mať také základné informácie vypísané. Bolo by super, keby mi aspoň niečo aj poisťovňa preplatila.
ked nie si po operacii poistovna hradi iba procedury ubytko a stravu ty ale maju letnu a zimnu sezonu tak sa rozhodni kedy v letnej je to drahsie
@gugu15 to by mi úplne vyhovovalo, keby mi aspoň procedúry preplatili. Tak ja isto až v zime, keďže len v nobembri mám termín pôrodu a možno to nechám až na budúci rok. S miminkom by to bolo asi moc náročné a nemohla by som si tak oddýchnúť ako by som potrebovala!
no ja by som rozhodne az na bud rok musis si zvyknut na novy rezim a tak
@gugu15 presne ako si napísala a budúci rok nejako v lete už možno ani kojiť nebudem, takže to bude lepšie. Som pozerala, že v tých kúpeľoch je aj nejaké nové Balneocentrum, riadne dobre to tam vyzerá 🙂
preco iba z tychto trocho ake ochorenie sa jedna?