Byzna sa niekto v crypto menach? čo sa teraz oplati kupovat?
@martinmmartin iba skušam , nikdy clovek nevie kde najde odbornika, samozrejme vyhladavam aj ine weby stranky a fóra
Ak si uvedomis ze prachy ktore v investicii do crypta ziskas ako plus musel vzdy niekto do toho priniest a prist o nich. Ludia co nemaju presne informacie a svetu kryptomien nerozumeju na 109% su idealny kandidati na odovzdanie svojich penazi tym co tomu rozumeju. A hadaj ako takemu ako ty bude niekto radit - aby to vyhovovalo jemu alebo tebe?
@martinmmartin asi tak... Môj s tým robí a teraz som mu vravela, aby ma zasvätil, že chcem sama do toho a hneď ma stopol, či si myslím, že to funguje ako rádio expres
@lizatko1009 tak ale naučit sa to snaď dá, ked tomu niekto rozumie napriklad manžel, tak to vie snaď vysvetlit aby to človek cele pochopil, nie?
Áno, ale ja z časového hľadiska, nie som vhodný kandidát a nie je to len o zisku, je to aj o strate a investovani a takto zadarmo ta to nikto nenaučí
Za mňa bitcoin, sú aj bitcoinove komunity na Slovensku, ktoré o tom robia osvetu.
Ano kupte Solanu pri 9€ kus aspon za 100 000€ a ked bude 110€ kus tak to predajte. Pomohlo? Info bola zdarma...
Kľudne si kupuj Bitcoin...
@buberova ma to zmysel ešte? Nieke to už “mrtve” teda že už jeho slava skončila
@morusha škoda že nieke vysoka škola na toto :D
Ale keďže je to najväčšie a najznámejšie krypto, aj keď spadne, snáď sa rýchlo spamätá 🙂 porovnaj si market cap a koľko sa ho denne otočí v porovnaní s Ethereom a nejakou Solanou alebo Darom 🙂
Netreba vysoké školy 😁info sú dostupné
@morusha ano ale infa je velmi vela a vela z toho su nepresne alebo nespravne, takze to je pre laika tazke zacat
@buberova pravda no podla mna ten bitcoin uz taku slavu aku mal nezažije, škoda
No veď ako chceš... Ja som ti skúsila odporučiť niečo čo je relatívne bezpečné - každý mesiac prikúpiť trošku Bitcoinu na Binance..
Hlavne pozor na sľuby typu že táto kryptomena v spolupráci s Airbnb bude uvedená na burzu v máji, predpredaj spustení, nakúpte za dobrú cenu kým sa dá! Väčšinou sú to podvody, kupuj len kryptomeny ktoré sú na Binance.
Ak chceš niečo čo za mesiac spraví + 1 000% veľa šťastia so špekulovaním.
No veď preto treba skúsiť napr. tie komunity, mávajú aj prednášky o tom, určite to má budúcnosť, lebo už aj komerčné banky sa začínajú zaujímať o kryptomeny 🙂
Napr.tu https://www.xtb.com/sk/ponuka/informacie-o-ucto... si mozes otvorit demo ucet
uz len takto polozena (a este k tomu na tunajsom fore) otazka jasne hovori ze si niekto kto by nemal v ziadnom pripade investovat do cryptomien