Ahojte, chcem si kúpiť hodinky, ktoré by ste si vybrali vy? Neviem sa rozhodnúť. Ďakujem 🙂
ruzove
Zelené
Tie zelené sú krásne, ja som teraz hrozne zaťažená na takúto zelenú 😍
Super znacka vedela by som si z tejto znacky hned vybrat, ale za mna ani jedny z tychto, volila by som podklad klasicky nie takyto farebny pre mna je to moc saskaren
Ani jedny
Tie prve alebo druhe, ak by som z týchto vyberala.
Kedze neznasam zlatu tak strieborne s ruzovym cifernikom🙂
Vyberala by som podla toho, aky si farebny typ. Ak napr. teply jesenny tak prve, ak chladny jarny tak posledne...
@dr_smajlik mne pôvodne išlo o tie zelené, mám od Michaela kabelku, takmer totožnú farebne s tým ciferníkom a aj zlaté kovanie má, len ako som listovala tak ma upútali aj tie dvoje, tak mám dilemu teraz.
@leni1977 modré by sa mi páčili keby bola tá farba viac tyrkysová a ružové keby bola pastelová ružová, ale tá zelená je top 😊
@leni1977 tak nam sa mozu pacit ktorekolvek. ale farebne su dost specificke. mne sa strasne pacia tie modre, ale mne by sa k nicomu nehodili. myslim, ze treba trosku aj zvazit, aky si farebny typ. vybrala by som si podla toho
Ani jedni. MK hodinky som si kúpila v outlete v pandorfe po zľave 230 euro... Po 3 rokoch sa mi začali rosiť a celý ciferník ošpinavel nejakou čiernou farbou. Pre mňa najhoršia značka pre hodinky 🙂 a to isté sa stalo ďalším 2 kamoškám kt. si kúpili MK hodinky.
Ani jedny.
Ta značka hodiniek naozaj nieje dobrá mám kamaráta hodinára hovoril, že sú to úplne šunty😅
Skús pozrieť značku triwa majú veľmi pekne hodinky a kvalitovo úplne inde ako MK.
Modre,tie su krasne
Já bych si vybrala ty modré…😍