Ahojte, maté nejakú celebritu ktorá je vám nesympatická? Ak áno, tak prečo?
@dagmarovita Tak ľudia ktorí sú verejne známy sa už prakticky za celebrity považujú čiže áno, Miro Jaroš je celebrita😅
Čirova 😀 taka naoko dokonala spevacka, manzelka, matka, vsade vzdy vyskerena, ale moc jej to neverim 😀
Vsetky, na ktorych vidno, ze im slava stupla do hlavy a citia nieco viac ako.ostatni.
Helena Krajčiová ... strašne preafektovaná mi príde.
Nízlové. Neupútali spevom, tak pútajú inak
Aj mne Cirova😀 potom smatanova, pociskova
Inak baby zabudla som dopísať, že to nemusia byť len slovenské celebrity kľudne môžte aj zahraničné😅
Za mna Studenkova, je neskutocne preafektovana. V Dunaji hrala samu seba 😁😁😁
Ja neznesiem Morovu a Bicana. Na Vinczeovi mi nieco nesedi. Inak mi asi nevadi nikto.
Duo Gaborik-Valabik, tak trápne niečo 🤦
@queen_mary presneee Cirova a Pociskova, dokonale spevacky, tanecnicky, modelky, matky... a vsade su a hlavne su naoko skromne, PS: nezavidim 😉
Diana Morova a Zuza Fialová na mňa veľmi preafektované...
Pocisková, totálna múmia, Studenkova, Smatanová, večne nadržaná Mórová, Fialová, samozrejme Nízlove, Sajfa, Vincze
A zo zahraničných Messi, Shakira
A nespomeniem si už 😁
Pociskova
Silvia Kucherenko 🙈neviem či ju teda môžme nazvať celebritou
Schwarzenegger a Tom Cruis, nevidela som nikdy žiadny film kde hrali ty dvaja. Z našich Bican
kovesova 😂
Svarinska s jej monotónnym hlasom a jedným výrazom, áno je objektívne krásna ale ako herečka nerozumiem ako sa presadila... Rovnako ako Smatanová ako speváčka, tá tak škrieka...ale zase ako osoba je sympatická aj texty má dobré. Len ten hlas 🫣
Mamba Dáša Sarkoziova.....niekedy som ju sledovala na ig,ale potom mi začalo liezť na nervy jej neustále sťažovanie.
Bičan a Marcel Forgáč, inak zaujímavé, že tie ktoré ste tu väčšina menovali, ako studentkova, Máziková, Ostrioňová, sú mne veľmi sympatické 😄
Zo zahraničnych Kim, zo zosnuleho Lagerfelda sa mi otváral nožík vo vrecku a Bieberovcov
Gabriela Marcinková
Skrúcaný , Plačková a ten jej podarený mužíček , tí sa ozaj dlho hľadať nemuseli 😂 a tie dve zdegenerovane od malicka už svojimi rodičmi - takze asi za to ani nemôžu ale sú , ktoré keď jedna vierny fták tak aj druhá potrebuje čiernu bakulu , to už aj škoda komentovať
Sajfa. Ten jeho "humor" mi velmi nesedi.
Jasmina.
jasmina, plackova, DANO DANGL, adela ani jej muza nemusim....bican....je ich vela
sajfa, Baca co uvadzal to pecenie...ani toho forgaca nemusim,,,,cekovsky je v kazdej riti pichnuty....
@limoncino vecne nadrzana Morova 😂
Kto patri pod celebrity..herci, spevaci, módny návrhári, modeli, niekto koho pretlacaju mediá kto este?
Miro Jaroš je celebrita? Tak on.