Ahojte, akosi mi doma dosli knihy a sucasne prisla chut na nejake nove informacie 😀 Tak teda ze sa poobzeram po nejakych casopisoch. Hladam nejake zaujimave, nie vyslovene zenske casopisy (Novy cas pre zeny ci Bajecna zena fak ze NIE! 😀), ktore stoja za to. Aktualne sa u mna vyskutuje Geo, sem tam Fit styl. Co hovorite na tyzdennik Tema, alebo z ineho sudka Carovne Slovensko?
citam cesky Heroine. Pozri insta @casopisheroine. Su tam niekedy velmi velmi zaujimave temy. Nie uplne vsetko, pretoze sem tam je tam feminizmus ultra - co ja nemusim. Ale su tam rozne pohlady na zeny, ich problemy, spolocenske hranice, pracovne prekazky. Je to moderny cas pre zeny ktore maju mozog. A nie len uprac, pekne sa oblec a sprav oral podla poslednej mody.
Enigma
Pravdiva historia
Zazracna planeta
Pozri na predplatnom je ich vela zalezi co ta bavi...
@kittykat22 zaujimave, pocujem o nom prvy raz 🙂 da sa kupit normalne na SK v stanku?
@saxana000 diky za tip, pekne vsetky casopisy pokope 🙂
@tyrkysova_kobyla je to mozne. Pozri online. Ja som v CR 🙂 tak na to neviem odpovedat. Tu to maju vsade.
Ja som.naposledy citala v cakarni nota bene, co tam.bolo polozene. A teda ze prekvapilo, bol yo.dobre soracovany casopis. Takze ak najdem.nejakrho rpedajcu, tak ho podporim. Bolo tam.o cestovani a onych temach.
Zem&Vek
Vieš čo pred kovidom som si zvykla kupovať Forbes, ale teraz je každý druhý článok o covide a to už mi išlo krkom.
@tyrkysova_kobyla Krásný rok, český časopis o vidieku, veľmi ma zaujal a aj moju mamu a ešte odoberame Lonely planet v češtine
Krimi revue, Enigma - to robi jeden vydavateľ ako Epocha, pre decka Fifik a tam som asi skončila..
@tyrkysova_kobyla Epocha napr.