Najde sa tu baba, ktorá je po znasilneni?
Rada by som sa pozhovarala
Keď už riešiš takto vážnu vec tak ju napíš aspoň pod svojím nickom, dáva to druhej strane väčší pocit istoty, nie že ona tu má napísať komentár a netuší kto si ty
Odporučila by som aby si napísala príspevok znova pod svojím menom, napísala niečo v zmysle že vieš čo dotyčná osoba prežíva a že možno sa vám situácia lepšie unesie keď na to budete dve a zdôveríte sa ☺️
@simona20201309 jasné to je vporiadku, to nebolo myslené v zlom, skôr som chcela pomôcť aby príspevok pôsobí viac seriózne a autorke sa niekto s podobnou skúsenosťou skôr ozval 🙂 čo sa týka konania admina tak príspevky by v to to prípade za mňa urpavovať nemal, mal by v prípade nejakého zakázaného správania zmazať ale ak to neporušuje pravidlá nevidím dôvod na úpravu
@beasy že ktorá z vás bola znasilnena🤦♀️
To ako by sa niekto pýtal ktorá z vás si depiluje hornú peru....
Súhlasím.... meniť názvy by nemali vôbec, často je to ešte horšie
admin, co takto zmenil nazov temy, asi nema vsetkych pokope... hrozne nieco.
Ja si myslím, že je ok na toto písať aj anonymne. Ak sa chce niekto porozprávať... prípadne to zažil, stačí aby napísal , napís mi správu. Autorke príspevku prajem veľa síl a je mi to ľúto
Admin - taká denno denne normálne položená otázka 🤦🏼♀️ znie to ako "dam si chleba s máslom"
Nebola som. Ale ak potrebujes napis mi. Pracujem na Policii, sice nie na Slovensku, ale mozem ti nejako poradit.
Hej,isto ti napíše baba pod svojím nickom,keď ty píšeš ako anonym.