Ahojte, prosim vas, ktora z tychto dvoch bund sa vam viac paci?😁Popripade, mate niektoru z nich doma, ste spokojne?
Toto este niekto nosi? Svetla je ked tak "krajsia", ale ani tak ani tak...
1.
Chce jednu z nich,tak ked sa jej paci treba len poradit farbu.
Tá tmavšia mi pripadá mužská a je krajsia
Za mna 1.
Mne sa viac paci ta tmava, ale mne by v nej bolo zima na zadok 🤭
@anjelicek26 ty si totálne mimo ženská 😅 Odporúčam instagram, tik tok a pinterest. Najnovšie kolekcie módnych značiek a uvidíš, čo sa nosí, čo je beznádejne vypredané a koľko to stojí. 🤦🏻♀️
K autorke. Určite tmavšia, ale pozrela by som troška iný strih. Zara má v novej kolekcii tieto bundičky úplne perfektné 😍🤩🤩🤩
Tmavá. A áno. Teraz sa práve takéto nosia.👍👍👍👍
Tmavá
@mamamasama tak ja mam toho napozeraneho dost a toto je stale mimo 🙄 Pokial teda nema po 50ke a nehlada retro 🙄
@anjelicek26 no s názorom na módu máš po 50-tke akurát ty 😅😅😅👌👌👌👌
@mamamasama ako myslis, dnes nemam nervy na dohadovanie 🙄
@anjelicek26 dnes sa už nosí všetko 😉 a prvá za mňa
@anjelicek26 napríklad Zara must have... https://www.zara.com/sk/sk/woman-must-have-l410...
Skús sa preklikať. Nemáš za čo. A ak vieš, čo je Pinterest, alebo Instagram, tak skús aj tam. Možno budú tvoje názory konečne troška aktuálnejšie.
celkom nechapem ludi, ktori sa musia riadit modou miesto dobreho vkusu... tiez sa mi nepaci ani jedna, ale ak ma niekto 20, 170 cm, 50 kg a peknu tvar, tak na nom urcite vyzera dobre skoro vsetko.
Tá prvá je pekná 🙂
@mamamasama ukludni sa, nechápem načo riešiš to, že má niekto iný názor ako ty. Poraď a respektuj, že nie každému sa páči, to čo tebe
@mamamasama tak toto sa fakt nehodi ani tej modelke. ale na com by zarabali, keby kazdy rok neprisli s niecim, co uz nikto nema v satniku, lebo po par sezonach kazdy precitol, ze je to hruza
@hazelgracegus tak v tomto urcite nie, pardon
Urcite tmavsia. Pekna 😊
tá prvá - tmavšia , mi príde pánska...
v takých chodili albánci pre x rokmi a hrali škrupinky...
Ach jaj, to sú komenty. Tento typ búnd sa veruže nosí roky rokúce, není to žiadny nový trend. Náhodou s džinsami, bielou košeľou alebo kadejakými pletenými kúskami je stvorená presne na toto prechodné obdobie. Ja by som tú svetlejšiu vybrala.
Tmavsia
Mne sa viac páči svetlejšia,ale mne sa nehodí taká farba , tak by som si tmavšiu zobrala.
Jr uuuuplne jedno co sa nosí a co nie. Obleč si to, v čom sa cítiš dobre, pohodlne a pekne. Mne sa viac paci tmavá
Mne Sa pacia obe ,nechapem co tu niektore riesige.
Ved ak Sa vam to. Nepaci,nemusite Sa hned rozculovat...
To su pomery...
Mne sa tento styl nahodou velmi páči. Osobne by som si vybrala tu svetlejšiu.