Ktorá vôňa do auta vydrží dlho?

swwan
8. máj 2018

Ahojte,dievčence vie mi niektorá z vás poradiť značku vône do auta,ktorá dlho vydrží? Vyskúšali sme ich už X,no každá vydržala max 3 dni. Ďakujem za každý typ🙂

swwan
autor
8. máj 2018

@evittam ďakujem,dá sa nejako aj niekde pripevniť? Máte odskusanu nejakú TOP vôňu?

evittam
8. máj 2018

@swwan Mame to polozene na palubovke. Chlap má najradšej lesne ovocie

matkaleskova
8. máj 2018

@evittam Tieto vône fakt dlho vydržia, len pre mňa sú tie vône silné, až mi začali vadiť, hlava ma z nich bolela. :/

evittam
8. máj 2018

@matkaleskova Treba nastaviť intenzitu.😉 Pre mna je top vonave prádlo-ta je jemna.

matkaleskova
8. máj 2018

@evittam My sme mali zatiaľ len mango a také rôzne ovocné, to na prvýkrát si hovorím, že super krásne, ale keď som šla niekam na aute na dlhšiu cestu ja som myslela, že sa zbláznim. Skúsim povedať drahému, nech kúpi to prádlo a vyskúšame 🙂

swwan
autor
8. máj 2018

Veľa si chváli tu višňu,mal niekto?

lilyianka
8. máj 2018

@evittam muz mal tiez tu vonu v aute a skoro ma porazilo....mne to neskutocne vadilo, bolo to silne a pre mna prave ta vona , kt.mal neprijemna...aj mne to supol do auta, nastastie zabalene a tak ju mam doteraz..on ju vyhodil

moonlight1210
8. máj 2018

Ja pouzivam ambi pur ruzovu kvetinovu. chvilu trvalo, nez som nasla taku, co sa mi paci a pritom je aj dost nenapadna a jemna. Ale odvtedy som jej uz dost dlho verna.
Pripevnuje sa na vetrak, da sa nastavit intenzita. Ked chcem prevonat auto, pustim nachvilu klimu naplno a naplno otvorim aj tu vonu. Za minutku mozem oboje zavriet a je to.

Inak intenzivne vone v uzavretom priestore neznasam, takze ju mam stale iba na minime otvorenu, aby sa dala iba tak zlahka zmyslami zachytit.
Mnoho ludi sa ma uz cestou pytalo, ze co mi v aute vonia. Ze obcas zacitia peknu vonu, ale nevedia idkial ide. Nenapadne ich, ze to ta krabicka vpredu, lebo predpokladaju, ze autovone su vzdy intenzivne.

Ja aj na panske vone mam meritko “musi sa s tym dat vydrzat desat poschodi v jednom vytahu”.

Skusala som inak aj yankee candle do auta (lebo yc sviecky mam vsade a mam ich rada), ale tie su spocuatku prudko intenzivne a do dvoch tyzdnov ich uz moc necitit. Presne ako pisu v navode.

simonettav
8. máj 2018

Vône do auta Mr&Mrs

babulkomale
8. máj 2018

@swwan preco treba vonu do auta? Co ti tam smrdi?

swwan
autor
8. máj 2018

😅nič mi tam nesmrdí,len máme radi voňavé veci

babulkomale
8. máj 2018

@swwan no, len na tychto umelych vonach mas napisane: zabrante nadychaniu. Ono je to dost sajrajt co podporuje alergie, astmu. Bohuzial nebyva to prirodny vytazok z tych surovin po ktorych to akoze vonia.
Ine je na wc kde si par minut a ine v aute kde sa deti vozia aj hodiny.

miska030
8. máj 2018

Vonavy panacik z Fann,u nas oblubeny.

chulieta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
g_shock
6. júl 2018

California scents visna (corronado cherry) je perfektna vona a vonia to hadam aj pol roka. Ked to oslabne pomoze pokropit tie kocky dnuka teplou vodou.
Mam vyskusane aj panacika takeho bezoveho, volal sa tusim little joe passion a to vonia tiez perfektne, vonalo to 2-3 mesiace a cenovo podobne cca 4 eura.
Klasicky stromcek wunder baum a podobne uz nekupujem hodne dlho, z toho prvy den boli hlava a po tyzdni dvoch to pomaly necitit a stoji to euro.