Pozná niekto dobru vešticu ktorá vyvešti aj cez FB a netreba k nej ísť na sedenie ?
To fakt? Mas nad 70 rokov , si veriaca a dementna? Inak nerozumiem...
@stanulienkat no veriaca by k veštici, práve kvôli viere nemala ísť, to bude to druhé🙈
autorka ak nevieš čo s peniazmi podpor nejakého napr onko pacienta, takto akoby si ich do rieky hodila
kazda, ktorej posles dostatocny obnos pred vestenim. Ja vsak poznam uz aj vysledok vestenia - ty lahsia o eura, ona bohatsia o tie eura, ty spokojna s vestbou online ona spokojna s lahkym zarobkom. ... vysledok win-win.
@ana82 najviac veria paranormálnym javom a hlúpostiam veriaci ľudia. To mám vypozorované zo svojho okolia. Ja viem, že je to paradox.
Keď máš dosť peňazí na rozhadzovanie, využi to na niečo užitočné. Nie dávať peniaze šarlatánom.
Ja ti vyvestim srdecne. Mam vysoku skolu vestecku v Plzni, akreditaciu na online vestenie. Vidim aj cez aj za monitor. S doverou sa na mna obrat. Prve sedenie je 50 eur. Potom dalsie v pripade tvojej spokojnosti 55 e
kludne aj ja. poprosim 50 eur vopred na ucet, IBAN mam 😀 😀
Poviem ti vlastnú skúsenosť. Mala som ťažšie životné obdobie a moja kamarátka ma namotala na veštice. Nič nevyšlo čo povedali a to som ich skúsila asi 4 alebo 5. Buď to boli nepriame odpovede alebo totálne od veci. Keď sa spätne na to pozriem, nič nevyšlo čo mi tie ženy natrepali. Zbytočná strata peňazí. Už by som nedala ani cent. Kamarátka doteraz fičí na vesticiach, však keď na to má. A tiež jedna jej povie tak, druhá tak a v globále vychádzajú len z toho čo daný človek o sebe povie. Keď nepovieš nič dostanes nepriamu odpoveď.
Kaspirovskyj vestil aj cez telku. V 90 rokoch to bol aky hit
@stanulienkat toto by si povedala aj svojim rodičom? Akože nemusela si starších a veriacich uraziť.
@martul Samozrejme, že by som im povedala, že je to hlúposť a normálny človek tomu neverí.
Uz ma tu predbehli ine vestice s ponukami, ak by nahodou, ja ti vyvestim za 45 eur, vyber socialnej siete je na tebe😂
To kto v tomto storoci hovori, ze vescice hovoria pravdu,Tak nepotrebovala by vesctit, keby z jej samej pre seba vestenia by si vyvestila vyhru trebars v sportke,nebudte naivne taketo kadejake praktiky nielen vestenie, ale hocico trebars numerologia, vykladanie kariet z rky ,to vsetko su podvody a spada to do okultizmu,co je nebespecne na psychoku, je to spolupraca so zlymi silami,ma to neskutocne zle nasledky ,zo zaciatku nie, ale po case
@vorkola vieš čo znamená irónia?
Odporucam
zuzanazezeme.cz
IG
tarot_astro_regres
FB
https://www.facebook.com/ezoporadenstvo
Mail
duchovnyrozvojosobnosti@gmail.com
@janulik2008 evidentne nevie
no dobre po ceste z roboty som si kúpila guľu, čo treba už som tu😉
Ale no tak, fakt toto potrebuješ a veríš tomu? Poznám viaceré, ale nie z vlastnej skúsenosti, chvalabohu. Manipulatori a výborní rozpravači, nič iné.