Poradili by ste mi neajku vesticu ktora neberie mailand za par otazok?
kazda jedna, len ci to bude pravda co ti povie je otazne 🙂
Kazda. Alebo si odpovedz sama..
@mia0749 Kazda a zrejme kazda inak, tak si potom mozes hadzat korunou, ktora mala pravdu🙊
"Najlepsie vestice" su na tv8 😂😂😂
Mne osobne jedna veštkyňa pred cca 15 rokmi veštila, splnilo sa všetko do bodky čo mi povedala a nezobrala odomňa ani cent. Len takých je už minimum. Druhá mi zachránila peniaze, keď má upozornila, že si mám dávať pozor na financie vďaka nej som neprišla a peknú sumu tiež odomňa nezobrala nič. Skús ísť do skupiny Medzi nebom a zemou tak Ti skôr poradia.
@katka2602 ak mi niekto povie,ze si mam dat pozor na financie,tak to nemusi byt vestica...to viem aj bez rád druhych. A že sa ti splnilo,co ti predpovedala? Nebude to trochu aj tym,ze si plnila to , co ti povedala? Napr.ak ti povedala,ze na dovolenke v grecku stretnes muza snov...tak sa tam vyberies,aj ked ta viac laka turecko.
To len k logickemu vysvetleniu ich predpovedi...ale ver,comu chces, ja ti to neberiem 😄🤔
@korunka1 píšem svoje skúsenosti, to že niečomu neveríš je Tvoja vec a nevnucuj to inému. Nevieš čo sa okolo financií dialo a keby mi to nepovedala ani by ma nenapadlo to riešiť a zisťovať. Áno jasné splnila som si smrť svoje sestry! Prosím Ťa ak nevieš kontretne veci tak sa k ním nevyjadruj, lebo si úplne, ale úplne mimo. Dotyčná položila jasnú otázku, nemám pocit, že sa pýta kto na čo verí. Ani mi nemáš čo "brať" staraj sa o svoje život a svoje "verenie v čo chceš". A tieto vyškerene "😄" si nechaj pre niekoho iného.
A ešte dodám, že ako prvé mi povedala veci z minulosti aj ohľadne mňa aj mojich súrodencov a rodičov. Veci ktoré nemala absolútne odkiaľ vedieť. A ako posledné nepýtam sa primitívne otázky. A každá nech verí v čo chce, ale vysmievať sa niekomu je totálne prízemné. Niekto verí na duchov niekto nie, niekto verí v Boha niekto nie, niekto verí v prírodné liečenie niekto nie, atď, ale nebudem sa posmievať cudziemu človeku preto, že verí v niečo čo ja nie. Pekný večer prajem.
Za 100€ ti odpoviem,co budes chciet. 😅 Booze,neverim,ze v 21. storoci niekto riesi vestice. IQ tykve..
@stanulienkat Nuz, tato diskusia je len slaby odvar toho, co som dnes na MK videla, by si sa divila, co sa da v tomto storoci prezentovat🙊
@stanulienkat prosim ta staraj sa o svoje IQ a uz sa citis teraz lepsie ze si si rypla? No a uz mozes ist spat dobru noc
@mia0749 tu na MK https://www.modrykonik.sk/group/2096/
Šak polož otázky....odpovieme na čo budeme chcieť....a zadarmo 😀