Ktorá veštica mi odpovie na pár otázok?

mia0749
30. júl 2020

Poradili by ste mi neajku vesticu ktora neberie mailand za par otazok?

korunka1
31. júl 2020

Šak polož otázky....odpovieme na čo budeme chcieť....a zadarmo 😀

bosorka2302
31. júl 2020

kazda jedna, len ci to bude pravda co ti povie je otazne 🙂

h2
31. júl 2020

@mia0749 Never takým hlúpostiam. Povie Ti to, čo chceš počuť.

krisbar
31. júl 2020

Kazda. Alebo si odpovedz sama..

dskjhfdlkdjhl
31. júl 2020

@mia0749 Kazda a zrejme kazda inak, tak si potom mozes hadzat korunou, ktora mala pravdu🙊

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kofolala
31. júl 2020

"Najlepsie vestice" su na tv8 😂😂😂

jaass
31. júl 2020

@korunka1 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

katka2602
31. júl 2020

Mne osobne jedna veštkyňa pred cca 15 rokmi veštila, splnilo sa všetko do bodky čo mi povedala a nezobrala odomňa ani cent. Len takých je už minimum. Druhá mi zachránila peniaze, keď má upozornila, že si mám dávať pozor na financie vďaka nej som neprišla a peknú sumu tiež odomňa nezobrala nič. Skús ísť do skupiny Medzi nebom a zemou tak Ti skôr poradia.

korunka1
31. júl 2020

@katka2602 ak mi niekto povie,ze si mam dat pozor na financie,tak to nemusi byt vestica...to viem aj bez rád druhych. A že sa ti splnilo,co ti predpovedala? Nebude to trochu aj tym,ze si plnila to , co ti povedala? Napr.ak ti povedala,ze na dovolenke v grecku stretnes muza snov...tak sa tam vyberies,aj ked ta viac laka turecko.
To len k logickemu vysvetleniu ich predpovedi...ale ver,comu chces, ja ti to neberiem 😄🤔

katka2602
31. júl 2020

@korunka1 píšem svoje skúsenosti, to že niečomu neveríš je Tvoja vec a nevnucuj to inému. Nevieš čo sa okolo financií dialo a keby mi to nepovedala ani by ma nenapadlo to riešiť a zisťovať. Áno jasné splnila som si smrť svoje sestry! Prosím Ťa ak nevieš kontretne veci tak sa k ním nevyjadruj, lebo si úplne, ale úplne mimo. Dotyčná položila jasnú otázku, nemám pocit, že sa pýta kto na čo verí. Ani mi nemáš čo "brať" staraj sa o svoje život a svoje "verenie v čo chceš". A tieto vyškerene "😄" si nechaj pre niekoho iného.

katka2602
31. júl 2020

A ešte dodám, že ako prvé mi povedala veci z minulosti aj ohľadne mňa aj mojich súrodencov a rodičov. Veci ktoré nemala absolútne odkiaľ vedieť. A ako posledné nepýtam sa primitívne otázky. A každá nech verí v čo chce, ale vysmievať sa niekomu je totálne prízemné. Niekto verí na duchov niekto nie, niekto verí v Boha niekto nie, niekto verí v prírodné liečenie niekto nie, atď, ale nebudem sa posmievať cudziemu človeku preto, že verí v niečo čo ja nie. Pekný večer prajem.

korunka1
31. júl 2020

@katka2602 čo si taká nabrusena?🤫

katka2602
31. júl 2020

@korunka1 nie som nabrúsena odpovedám k veci nie ako niekto kto sa hraje na mudrého 😁😅😁. Viac ma neoznačuj nemám dôvod s Tebou komunikovať. Ďakujem Pekný večer 😋

korunka1
31. júl 2020

@katka2602 a just...nehram sa na mudru. Tak ako aj ty, som ja vyjadrila svoj nazor.
A mimochodom...tiez si odpovedala odveci lebo otazka znela inak✌🖖

stanulienkat
31. júl 2020

Za 100€ ti odpoviem,co budes chciet. 😅 Booze,neverim,ze v 21. storoci niekto riesi vestice. IQ tykve..

dskjhfdlkdjhl
31. júl 2020

@stanulienkat Nuz, tato diskusia je len slaby odvar toho, co som dnes na MK videla, by si sa divila, co sa da v tomto storoci prezentovat🙊

mia0749
autor
31. júl 2020

@katka2602 kde to mozem najst na fb ci to je aj niekde tu ?

mia0749
autor
31. júl 2020

@stanulienkat prosim ta staraj sa o svoje IQ a uz sa citis teraz lepsie ze si si rypla? No a uz mozes ist spat dobru noc