Ktorá tapeta je krajšia?

majkoska
5. nov 2013

Ahojte,

s priateľom sme sa rozhodli že nášmu chlapčekovi otapetujeme izbu no nevieme sa rozhodnúť ako a preto vás prosím o radu. Ktorý návrh sa vám páči viacej ? Ako by ste to prípadne spravili inak ? Bordúru áno alebo nie ? Ďakujem IVANA 😉

linda20111
5. nov 2013

@majkoska ahoj, ked mam napisat svoj nazor, mne sa to velmi nepaci :( Mozno nam dospelym (niektorym)vyhovuju pasiky ale pre dietatko sa mi to zda nie velmi dobre, smutne a studene..Dala by som radsej nieco farebnejsie, iny odtien modrej- svetlejsi, alebo radsej zelenu... Ked uz tapeta, tak mne sa viac paci ak je obrazok vacsi, aspon 60x60cm aby viac vynikol a nestracal sa.. Neber to v zlom, to je len moj nazor 🙂 Som zvedava na dalsie nazory 🙂

majkoska
autor
5. nov 2013

@linda20111 Ahoj ďakujem za odpoveď a taktiež som zvedavá na ďalšie názory 🙂. Zvažovali sme aj niečo takéto viď foto

melesmeles
5. nov 2013

@majkoska ahoj. mne sa skor pacie nieco taketo http://www.detska-postel.sk/fototapeta-farma-m3...
ten tvoj prvy navrh sa mi zda taky nie moc vesely pre dietatko...

majkoska
autor
5. nov 2013

@melesmeles Ahoj, áno aj nám sa páči niečo také len sme to kalkulovali a takáto tapeta by nas stála cca okolo 600,-Eur co sa mi zda celkom dosť 🙂 . Konkretne sme pozerali http://www.tapetenshop.de/tapetensuche/037004.html

bubelko
5. nov 2013

@majkoska mne osobne sa ta s raketami nepaci, ta pasikava je podla mna ok. ale este viac sa mi paci ta biela s tymi jemnymi pasikmi a traktormi 😉 ale kolko ludi, tolko chuti 🙂

zitaje
5. nov 2013

tie pasiky hrozne tahaju oci, podla mna to nie je dobre. A pritom ja mam vyslovene rada pasiky, ale napr. na obleceni, nie na tapete.
Urcite chcete tapetu? Su aj take nalepky na stenu, aj s tym sa da pohrat...
@majkoska

hradnapani
5. nov 2013

@majkoska mne sa obe tapety celkom pozdavaju, ale nevidim priestor na tu borduru, podla mna uz by bola moc. A takisto pasikavu tapetu by som dala na tu najmensiu stenu, lebo je velmi vyrazna a dynamicka, tak aby ste potom nemali prilis nabudene alebo nervoznejsie dieta 😉 Takze skor na mensiu stenu a idealne dat pred nu nabytok, aby boli tie pasiky len takym akcentom.
A neviem, nakolko je ta modra tapeta tmava, ale pozor na to, aby vam nezmensila izbu, ak ju date na vacsiu plochu.

linda20111
5. nov 2013

https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/creart... nieco taketo vesele (nemusi byt malovane, moze byt aj tapeta) ale skratka farebne..

janickacrazy
5. nov 2013

Tá prvá sa mi tiež nepáči, je veľmi tmavá a tie pásiky sú tiež také divné, u nás majú také pekné nálepky autíčka alebo traktory také vačšie, ja rozmýšľam nad nimi, lebo sa budeme čoskoro sťahovať a je to aj lacnejšie. 😉

majkoska
autor
5. nov 2013

Pozerala som aj http://www.rozpravkoveizby.sk/ no je otázne koľko by si pán zapýtal za maľovanie izby o rozmere 3,5m x 3m 🙂

linda20111
5. nov 2013

@majkoska Ved nemusi byt malovane.. 🙂 🙂 moze byt nalepka zvieratka alebo rozpravkovych postaviciek, niesu az take drahe ako tapeta na celu stenu.. Mne sa na tom co som ti poslala link pacia hlavne tie farby.. ozivia miestnost a netahaju oci ako tie pasiky..

majkoska
autor
5. nov 2013

@linda20111 Ono na tom navrhu co som dala na zaciatok nevidno farby tak ako vyzeraju v skutocnosti.. takto na tom obrazku by to ani mna neoslovilo ale v skutocnosti ta modra nie je taka tmava a smutna ako to tam vyzera.. Skusim pohladat este nieco a nakombinovat 😉 nemyslela som si ze vyber farieb a tapiet do detskej bude taký zlozitý 🙂

tykat
5. nov 2013

@majkoska to chcete tomu malinkému čo sa ešte len má narodiť? ak áno tak by som počkala nech nemusíte premaľovať na ružovo 😀
Ku tapetám...osobne by mi z tých prúžkov asi švihlo, dala by som jemne farebné steny (určite nie modré lebo je to veľmi chladné) a k tomu možno nejakú neagresívnu bordúru, tie traktoríky su celkom fajn.

majkoska
autor
5. nov 2013

@tykat No tak to mas pravdu lebo clovek si nikdy nemoze byt isty tym co tam pani doktori vidia 🙂 len chceme mat aspon vybrate a sme dost nerozhodní.. najprv sme si boli istí, ze to bude ten traktorik ze je jemny no potom sme ze aby to nebolo cele take pastelove tak ze nieco zivsie ..mozno keby sme ten navrh space zjednodusili a dali menej pasikov a menej bordury .. 😖

dejka77
5. nov 2013

Mne sa pacia skor take vymalovane steny s obrazkami (to asi nie su tapety), kde mas trebars zvieratka, morsky svet a podobne. Hadam vies, co myslim.

melesmeles
5. nov 2013

@majkoska a ratali ste dobre? mne sa nezda, ze by to stalo tolko....

24seli
6. nov 2013

mne sa pači skôr ten tvoj druhy navrh 🙂

majkoska
autor
6. nov 2013

@24seli myslis traktorik?

24seli
6. nov 2013

@majkoska ano traktorik 🙂

majkoska
autor
3. jan 2014

takto nakoniec vyzera izbicka 🙂

8radushka8
23. mar 2016

krásna izbička 🙂 rozmýšlala som nad takým pásikom len okolo izby 🙂 neviete mi poradit kde by som to zohnala ?