Ktorá stránka je najlepšia na kúpu mobilu?

lucylucka
17. okt 2021

Ahojte cez ake stranky objednavate mobily?

sissy27
17. okt 2021

@lucylucka neviem o akú značku ti ide, ale tak najlepšie je to vždy u autorizovaného predajcu, alebo klasika nejaké elektro (nay, datart, tpd, alza…)

esteregres
17. okt 2021

heureka.sk

lucylucka
autor
17. okt 2021

@sissy27 no rozmyslam ze asi lepsie v obchode ze ak by trebalo reklamovat,lebo clovek nikdy nevie..Len cez internet a cez rozne stranky som nasla lepsiu cenu na ten mobil.Preto sa pytam ci ma niekto skusenost.

janka_smile
17. okt 2021

@lucylucka my berieme vždy cez paušál či už z Orange alebo O2, ale kým sme nemali paušál tak sme mobili objednávali z DATART. A aj sme ho reklamovali a bez problému

esteregres
17. okt 2021

@lucylucka mam skusenost cez heureku. Najdes si najlepsiu cenu a objednavas len od overenych, su tam oznaceni. Reklamovat mozes.

sissy27
17. okt 2021

@lucylucka no ak je cena výrazne nižšia, tak nejaký problém tam bude a ja úprimne nechápem týmto špekuláciám 🤷‍♀️ Kupuješ niečo, čo nestojí 5€ a má vydržať pár rokov, tak to podľa mňa nestojí za to riziko, že vec nebude ok. Na prvý dojem ušetríš 100€ a vo výsledku si vyhodila do luftu pár stoviek, lebo si naletela nejakej pofidérnej stránke.
Je veľa stránok, ktoré predávajú repasované mobily (alebo všeobecne elektroniku). To znamená, že boli rozobraté, opravené, vymenené diely - ja osobne by som taký mobil nechcela.

janai1
17. okt 2021

Ja vždy kupujem cez alzu

herodias
17. okt 2021

Ja tiež Alza

ivka225
18. okt 2021

istores.sk

lucylucka
autor
18. okt 2021

@sissy27 ja si sledujem stranky a cez zname ako Digital,Nay,Datart... su rozdiely aj do 8-10€.Cez neznamu by som nekupovala.Hoci pred 4r som si kupovala samsung cez stranku co som nepoznala a doteraz je fajn mobil len akurat je uz slabsia baterka.Vobec som nemusela reklamovat.Ja som len chcela vediet kto cez aku stranku kupuje a ci je to v pohode potom aj reklamovat.

basska_b
18. okt 2021

@lucylucka Ja akurát riešim, kde kúpim mobil. Ale rozmýšľam, že pôjdem do značkovej predajne Samsung, aj v prípade, že si priplatim 20-30 eur. Inak Alza a Nay mám dobrú skúsenosť s reklamáciou. Trošku vymýšľali, ale nakoniec nebol problém vrátiť peniaze. Je to veľká firma, tam ich mala strata až tak "neboli" 😀

lucylucka
autor
18. okt 2021

@basska_b ja prave teraz rozmyslam zmenit znacku 😁 chcem vyskusat Xiaomi.A uvazujem bud Digital ten mame aj v meste alebo Nay.A ktory Samsung ta laka?Ja som velmi chcela Huawei ale maju problem s googel tak som si to rozmyslela.

basska_b
18. okt 2021

@lucylucka Ja práve neviem vôbec, ešte som nemala čas sa na to ani pozrieť 🙈 musím pozrieť nejaké parametre a na predajni mi možno nieco ponúknu, uvidíme. Skúsim siahnuť po osvedčenej značke, tento mi slúžil 6 rokov, ale už nestačí pamäť na aplikácie. Je zahltený