Zaujimaju ma vase nazory 🙂
Vyhra Smer podla mna.
Smer alebo Hlas
@viestta preco on?
Papierovo vyhrá Smer, vládu bude skladať koalícia na čele s PS. To je môj tip.
Staci par dni vydrzat a budeme vediet, kto vyhral volby😉
ale ja budem rada, ak sa zmylim. ale stavila by som na smer, bohuzial. alebo mozno nastastie, rychlo dole a potom snad odraz hore...
@kofa77 no, to by aj mna zaujimalo s kym by slo PS.
sas ano, je to mozny partner, ale sme rodina ani nahodou, hlas ani nahodou. demokrati by mohli tiez, len otazka, ci prelezu.
ale nebude mat podla mna s kym.
viidm to na smer, hlas-tam chyba uz len jazyckova medzi ficom a pelem, sns , kdh, pri republiek netusim, ako by sa zachovali
Netuším ..ja vlastne prvý krát ani netuším ,koho mám voliť . Viem ,koho voliť nechcem (republika ,smer ...) to bude asi z blata do kaluže opäť tieto voľby .alebo z kaluze do blata
možno premaľovaný Smer
Je uplne jedno kto vyhra, premier bude Fico. Uz sa na to s Pellem nevedia dockat.
pelle bude kandidovat za prezidenta. si myslim.
@mb2021 no, Danko to je nahodny generator slov 🙂)))
netusim vobec, mna aj prieskumy dost sokuju, ved ja neviem ani koho budem volit (zatial viem koho nebudem), neviem ci vacsina ludi v tom ma uz jasno.
@mb2021 fakt si si taky isty? Podal by si si aj tip na to? Ja si podam, a ak vyhram aj ti podakujem :D
Smer
@triss83 podobne rozmyslam aj ja, ja som teda liberalny volic, roky som davala hlasy sas (a teraz velmi bojujem s tym koho volit). Ale PS by odo mna nic nedostalo, to prisaham radsej nepojdem volit alebo zakruzujem fešaka ako tamto...
@triss83 ja si myslim,ze aj Republika bude mat dost hlasov...
Nuž, vzhľadom na takýto chaos čo tu vládol 3 roky, sa veľa ľudí prikláňa k extrému a Republika bude mať určite cez 10%.
ps s sas urcite,kolarom nie ani smerom a podla mna ps pojde sas,a hlas mozno olano?
@triss83 tiez si to myslim.
smer urcite