Ktorá strana má v programe povinné kamery na bitúnkoch?

27. sep 2023

Dnes jeden influencer spomenul, že jedna z politických strán to má v programe. Rýchlo Google ma sklamal a ukazuje mi reklamy na kamery 😂 tak som chcela vedieť či náhodou niekto nemá prehľad.

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
esmey
27. sep 2023

Takéto hlúposti vás zaujimajú pri výbere politickej strany? Sa nečudujem že sme tak ekonomicky v riti...

autor
27. sep 2023

@stvura tam ide skôr o kontrolu aby zvieratá neboli týrané Viac než sú.

autor
27. sep 2023

@esmey program "ekonomický" orientovaných stran mám precitany. Saska má celkom dobrý nápad ale nezrealizvatelny v období ktoré si vymysleli. Už mám stranu ktorú chcem voliť vybratíu, ale toto ma zaujalo. Vyzerá že Slovensko má hlavne problém práve v tom, že ľudia sa snažia zhucat a ponížiť iných ľudí namiesto toho aby otvorené viedli diskusiu o všetkom.

elinosar
27. sep 2023

@esmey hluposti ak ide o tyranie zvierat? Teba by niekto tyral a nikto by ti to neveril, nechcel by si aby to bolo na kamere ako dokaz? Hned by si zabudol ze si to niekedy nazval hlupostou.

rebrambora
27. sep 2023

@stvura presne o to autorke ide. Nezatvarat oci pred niecim takym ale to riesit. Pretoze existuje aj nieco take ako volnochov, miesta je na to habadej, len priority su inde.

@esmey napriklad zvierata, kt su v neprijatelnych podmienkach, ak teraz nepozeras na nejaku citovu stranku, dostavaju umelo a masovo vyprodukovane krmivo, co tvori podiel na klimatickej krize - vec, ktoru tiez vela ludi nevidi a politici ututlavaju.

90909
27. sep 2023

Myslim, že to má práve SASka.

omg1992
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
27. sep 2023

@90909 tam som to práve nenašla. Aj keď teraz vyhľadávam bitúnok alebo kamera v ich programe tak to nechce nájsť.

autor
27. sep 2023

@omg1992 vieš čo 😂 mám už vybratý stranu, ale to bolo take že what. Toto som si nezaregistrovala v nejakom programe 😂 nečítala som ich síce úplne, hlavne otázky, ktoré má zaujímali, ale chcela by som vedieť ktorá strana má tieto pro-animal views 🙂

kvetinka75
27. sep 2023

toto sú fakt problémy. Slovensko sa rúti do záhuby a ja budem riešiť kamery na bitúnku.

nikasmile
27. sep 2023

Mňa prekvapilo od Republiky, že má v programe kedy by mali mať obchodné reťazce vianočné osvetlenie. 🤣 Naozaj ideme zlým smerom.

omg1992
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kvetinka75
27. sep 2023

@nikasmile a povinné očkovania od PS, to už len je ten správny smer. A to nevolím Republiku, ale takáto banalita, by ma najmenej trápila

nikasmile
27. sep 2023

@kvetinka75 ja nemám slov, naozaj.

mandymoore123
27. sep 2023

Ja som našla aj takýto prehľad,odporúčam sledovať stránku záchrana chránených zvierat na FB.

poppy22
27. sep 2023

ved si mala napisat spravu priamo tomu influencerovi...a odkaz pre
@kvetinka75 a spolok-slovensko sa nikde neruti...ale v prdeli je uz davno,lebo tu su ludia stale 100 rokov pozadu oproti civilizovanym krajinam-aj co sa tyka empatie k zvieratam...preto povazuju ludi z vychodu za barbarov...lepsie tu bude az vtedy,ked sa ludia dostanu na vyssiu uroven vyspelosti...zjavne to tak skoro nebude...uprimne-viac ma zaujimaju nevinne zvierata nez ktory politik bude mat teply flek najblizsie roky-lebo nic sa nezmeni,len farba tych pri moci...

daja07
27. sep 2023

Neviem ako si hladala. Dala som to hladat do Googlu a vyhodilo mi clanok na Pravde kde to spominaju ze to maju v programe.
Otvoris ich program, das hladat a bod 44 sa vola Kamery na bitunkoch. Ani 5 min casu

kvetinka75
27. sep 2023

@poppy22 mňa v prvom rade zaujímajú ľudia. A ich životy, ako žijú, zdravotníctvo, DSS-ky a pod.

majkakvet
27. sep 2023

@stvura je to pre ochranu zvierat a nie na pozeranie namiesto tv

isadoraisa
27. sep 2023

@kvetinka75 si malý človek, ale tebe to stačí