Dnes jeden influencer spomenul, že jedna z politických strán to má v programe. Rýchlo Google ma sklamal a ukazuje mi reklamy na kamery 😂 tak som chcela vedieť či náhodou niekto nemá prehľad.
Takéto hlúposti vás zaujimajú pri výbere politickej strany? Sa nečudujem že sme tak ekonomicky v riti...
@stvura tam ide skôr o kontrolu aby zvieratá neboli týrané Viac než sú.
@esmey program "ekonomický" orientovaných stran mám precitany. Saska má celkom dobrý nápad ale nezrealizvatelny v období ktoré si vymysleli. Už mám stranu ktorú chcem voliť vybratíu, ale toto ma zaujalo. Vyzerá že Slovensko má hlavne problém práve v tom, že ľudia sa snažia zhucat a ponížiť iných ľudí namiesto toho aby otvorené viedli diskusiu o všetkom.
@stvura presne o to autorke ide. Nezatvarat oci pred niecim takym ale to riesit. Pretoze existuje aj nieco take ako volnochov, miesta je na to habadej, len priority su inde.
@esmey napriklad zvierata, kt su v neprijatelnych podmienkach, ak teraz nepozeras na nejaku citovu stranku, dostavaju umelo a masovo vyprodukovane krmivo, co tvori podiel na klimatickej krize - vec, ktoru tiez vela ludi nevidi a politici ututlavaju.
Myslim, že to má práve SASka.
@90909 tam som to práve nenašla. Aj keď teraz vyhľadávam bitúnok alebo kamera v ich programe tak to nechce nájsť.
@omg1992 vieš čo 😂 mám už vybratý stranu, ale to bolo take že what. Toto som si nezaregistrovala v nejakom programe 😂 nečítala som ich síce úplne, hlavne otázky, ktoré má zaujímali, ale chcela by som vedieť ktorá strana má tieto pro-animal views 🙂
toto sú fakt problémy. Slovensko sa rúti do záhuby a ja budem riešiť kamery na bitúnku.
Mňa prekvapilo od Republiky, že má v programe kedy by mali mať obchodné reťazce vianočné osvetlenie. 🤣 Naozaj ideme zlým smerom.
@nikasmile a povinné očkovania od PS, to už len je ten správny smer. A to nevolím Republiku, ale takáto banalita, by ma najmenej trápila
@kvetinka75 ja nemám slov, naozaj.
ved si mala napisat spravu priamo tomu influencerovi...a odkaz pre
@kvetinka75 a spolok-slovensko sa nikde neruti...ale v prdeli je uz davno,lebo tu su ludia stale 100 rokov pozadu oproti civilizovanym krajinam-aj co sa tyka empatie k zvieratam...preto povazuju ludi z vychodu za barbarov...lepsie tu bude az vtedy,ked sa ludia dostanu na vyssiu uroven vyspelosti...zjavne to tak skoro nebude...uprimne-viac ma zaujimaju nevinne zvierata nez ktory politik bude mat teply flek najblizsie roky-lebo nic sa nezmeni,len farba tych pri moci...
Neviem ako si hladala. Dala som to hladat do Googlu a vyhodilo mi clanok na Pravde kde to spominaju ze to maju v programe.
Otvoris ich program, das hladat a bod 44 sa vola Kamery na bitunkoch. Ani 5 min casu
@poppy22 mňa v prvom rade zaujímajú ľudia. A ich životy, ako žijú, zdravotníctvo, DSS-ky a pod.
@kvetinka75 si malý človek, ale tebe to stačí