ahojte
ktora babulka si nasla // pred vianocami?
jáááááááááááááááááááááááááááá 😉 😉 😉
groka, tak sme na tom rovnako.. 🙂 kedy si mala ovu? ja niekedy zaciatkom decembra..uz si bola u dokyho?
tatu otehotnela som 4.12 to som bola 18DC vtedy bol aj sexik,pred tym bol sexik 13,14,15DC ale ja mavam ovulku na 18DC vacsinou,takze predpokladam ze som otehotnela toho 18DC a sedi to aj s velkostou folika
u lekara som bola vcera,na sone sme videli malu bodku,dnes mali byt vysledky z krvi,ale neprisli,takze zajtra mam volat
testovala som od 9DPO 😉
ja testujem 24.12. no som zvedava ako to dopadne
groka a to si merala akymi testami? takymi ,čo sa može už 5. den po styku?
groka,no ja som otehu tiez nejako tak ako ty, mozno skor o nejaky den, dva....netusim,lebo som nemerala BT...u dokyho som bola dnes a povedal,ze este je asi skoro,ze moc tam toho nevidi, len ze sa tam nieco rysuje,ze tam vidi nejaku milimetrovu bodku...mam prist 5.1...tebe tam co videl?
prvy krat som testovala v sobotu, co bolo 19.12 a druhy krat dnes..
ivka, ja tiez od 24.12 budem testovat. Ktory DPO si? ja som 8 DPO..
Uspesnym kockam blahozelam a my ostatne si drzme palceky aby nam to vyslo. 🙂
tatu my sme videli len mali bodku ci kocku ktora mala podla mna asi velkost ako hlavicka spendlokovej hlavicky o nieco vacsia,doki povedal ze podla sona je to tehu na 80 percent,zvysnych 20 je krv,ale potom ku koncu sa so mnou rozpraval ako s tehotnou,vraj nemam mysliet na zle a mam sa tesit z toho ze som tehotna,ale ta bodka bola v maternici a to je podstatne
skippy tie prve testy ktore som robila na 9DPO su rapi clear 10 citlivost v zelenej krabicke,druha bola slabucka ale bola no mozno u niekoho ineho ani nebude aj ked je uz tehotna lebo nie kazdej zene rastie hormon rychlo,niekomu ukaze az na nejaky 12dpo slabu,ale mamatesty su lepsie ako vsetky ostatne,tie ukazu aj na 10DPO uz aspon slabu
prajem vsetkym // ktore sa chystaju testovat 😉 😉 😉
Groka, ale mamatesty su menej citlive-citlivost 20,...tak som si myslela,že tie Rapi su presnejšie...nuž....uvidime,trpezlivost ruže prinaša 😵
groka, tak to sme na tom rovnako... :D
tiez mi povedal,ze tam je milimetrova bodka a potom sa so mnou bavil ako s tehotnou...ze mam oddychovat cez sviatky, vyhybat sa velkym priestorom, kde by som mohla dostat chripku atd...
kedy ides dalsi krat?
jeeej babule, takto pred rokom som na druhy den 23.12.objavila //...zelam vam vsetkym zdrave babenka v bruskach 😵
facovka dakujeme krasne...bodaj by si mala pravdu... 🙂
skippy mna sa dnes sestricka pytala ked som jej povedala ze som mala //, tak sa ma pytala,ze kolko stal ten test...ja ze ani neviem,preco? a ona mi hovori,ze tie lacnejsie zvyknu niekedy klamat...tak si radsej kup ten drahsi..
tatulienka, ja predpokladam, že klamu tak, že ti ukažu jednu / miesto // a nie naopak.....to by zase falošnu pozitivitu nemali ukazovat, si myslim....
chcela som testovat 24.12., ale asi je to skoro, to je 9.DPO....aj ked je to mamatest, ale asi skusim, som nedočkava 😵
no podla mna je to skoro, no ale za pokus nic nedas...
keby tam bol aspon naaaaaznak,hned by boli krajšie Vianoce 🙂
no ved uvidis...vyskusaj.. 🙂
ahojte kocky. ja som testovala 20.12. a nasla som //. veeeeelmi sa tesim 🙂
ja len ze vam gratulujem k // 🙂 my sme si ich nasli sice trooosicku skor ale aj pre nas je to pekne vianocne prekvapko🙂
ahojte....ja som nasla // palicky 18.12. 😵 ....a kedze som aj spinila, isli sme na pohotovost a tam mi potvrdili dutinku s 1mm bodkou v maternici 😅 ...29.12. idem na UTZV k mojmu doktorovi a snad uz bude vidiet aj srdiecko 😵
makada, ja som robila prvy test 19.12...takze skoro rovnako...
babule vsetky...
kedy ste mali ovu? ja niekedy zaciatkom decembra..asi 1.12 mozno o den, dva neskor...a u dokyho som bola vcera, tj 22.12 a este nebolo vela vidiet..
u vas to bolo ako?
ahojte, asi sa k vám pridám. ja som bola na IVF 18.12. na 12 deň od ET som mala pozitívnu krvičku HCG570. včera sme videli dutinku o priemere 0,49cm 😵 . som strašne šťastná, ale sa aj bojím
afrika....vitaj....gratulujeeem 😵 😵 😵
my sme zvazovali IVF po Novom roku, ale zatial sa zda, ze sme sa tomu vyhli 🙂 ...Inak ja som mala test pozitivny 18.12., ale vobec netusim ,kedy bola ovulka....poslednu MS som mala 9.11. ... a toho 18.12. som mala na UTZV dutinku velku onolo 55 mm a vnutri vraj bola 1mm bodecka....no uvidime...29.12. idem na UTZV znovu 😵
nie 55 mm ale 5,5 mm 😅
ahojte tehulky 🙂 vsetkym vam srdecne gratulujem ku krasnym // 🙂
cau groka 😀
a aj ja sa zaradim medzi vas, pozitivny test mi vysiel v nedelu 20.12., odvtedy testujem kazdy den a stale je pozitivny a silnie 😵 poslednu mrchu som mala 26.11.
a moj mm sa to dozvie zajtra vecer ako vianocny darcek 😵
hiva držkám pršteky, myslím, že to budú krásne sviatky. minulý rok boli najhoršie, tak dúfam, že už budú len a len pekné 😵
Ja som tiež tá šťastná, prvý testík mi vyšiel 18.dec. na 13DPO a další 15DPO a čiaročka pekne zosilnela.
rubinka a bola si už u dokiho alebo ešte nie? a blahoželám
tatu, ja som mala ovulku 7.12. alebo 10.12. - nevieme sa s FF dohodnut 😀
ahoj
myslim, že viacere sa chystaju testovat akurat 24.12. 🙂