Ktorá práčka je tá naj?

dasafashion
6. sep 2014

zienky chceme kupit pracku.nevieme sa rozhodnut ktoru znacku.prosim vas ake mate skusenosti s prackami a ktoru by ste ofporucili?dakujem

jamabe
6. sep 2014

My máme 4 roky Bosch. Maximálna spokojnosť.🙂

miz
7. sep 2014

My whirlpool mame ju 5 rokov. Ma 6 zmysel a je tam vela elektroniky, ktora sa nam nedavno pokazila. Oprava stala 120 eur, ak by sme chceli kupit novu tak by sme dali za nu min. 300 eur, preto ame sa rozhodli pre opravu. Opravar ju skontroloval a hovoril, ze motoricky je ok a uz by mala iba fungovat, tak uvidime. Svagor ma beko a sa mu tiez po 4 rokoch pokazila a opravar povedal, ze ju moze vyhodil, pretoze beko a bosh su cele vnutri zaliate a nedaju sa opravit. Tak ju svagor vyhodil a kupil novu.

zuzik307
7. sep 2014

Electrolux, uz 6 rokov bez problémov 🙂

kimina7
7. sep 2014

Naj je Bosch, potom Siemens...najlepsie od 400,- az ak sa dá...Ak más moznost kupit Miele, tak bije vsetky znacky a mas pracku na 20 rokov ;)

alabama0011
7. sep 2014

Miele 🙂

zuzkamacken
7. sep 2014

nuz my mame pracku za 200euro, znacka ani neviem aka (musela by som sa ist pozriet) a teda perie super !!! az sa cudujem, ze niekto da za pracku 600eur a plus. ... 🙂

miku1
7. sep 2014

My máme Bosch. Maximálna spokojnosť. Naši ju majú asi 10 rokov, doteraz s ňou nemali žiaden problém. Preto sme aj my kúpilu takú istú.

zeriempizzu
7. sep 2014

Miele. Ak nad tvoj rozpocet, tak Bosh.

niki101988
8. sep 2014

LG, Miele( svokra má aj sušičku potvora 😀 ) a BOSH sú skvelé

chihuahua81
19. sep 2014

my máme AEG... máme ju 4 roky a maximálne sme s ňou spokojní

prasiatko30
20. sep 2014

Miele 11 rokov bez opravy a funguje ako keby sme ju boli kupili vcera 😍😍😍

959touareg
20. sep 2014

jednoznacne Miele. to je neznicitelna. das za nu sice viac penazi, ale mas pokoj na veeela rokov. u nas ma umyvacka riadu znacky Miele vyse 20 rokov a zatial nam ide ako svajciarske hodinky denne minimum 1x a nic jej este nebolo. a ako pisem , pred vyse 20 rokmi bola KUPOVANA. TAKZE RIADNA RAROHA STARA. DNESNE MODELY musia byt este lepsie.