zienky chceme kupit pracku.nevieme sa rozhodnut ktoru znacku.prosim vas ake mate skusenosti s prackami a ktoru by ste ofporucili?dakujem
My whirlpool mame ju 5 rokov. Ma 6 zmysel a je tam vela elektroniky, ktora sa nam nedavno pokazila. Oprava stala 120 eur, ak by sme chceli kupit novu tak by sme dali za nu min. 300 eur, preto ame sa rozhodli pre opravu. Opravar ju skontroloval a hovoril, ze motoricky je ok a uz by mala iba fungovat, tak uvidime. Svagor ma beko a sa mu tiez po 4 rokoch pokazila a opravar povedal, ze ju moze vyhodil, pretoze beko a bosh su cele vnutri zaliate a nedaju sa opravit. Tak ju svagor vyhodil a kupil novu.
Electrolux, uz 6 rokov bez problémov 🙂
Naj je Bosch, potom Siemens...najlepsie od 400,- az ak sa dá...Ak más moznost kupit Miele, tak bije vsetky znacky a mas pracku na 20 rokov ;)
Miele 🙂
nuz my mame pracku za 200euro, znacka ani neviem aka (musela by som sa ist pozriet) a teda perie super !!! az sa cudujem, ze niekto da za pracku 600eur a plus. ... 🙂
My máme Bosch. Maximálna spokojnosť. Naši ju majú asi 10 rokov, doteraz s ňou nemali žiaden problém. Preto sme aj my kúpilu takú istú.
Miele. Ak nad tvoj rozpocet, tak Bosh.
LG, Miele( svokra má aj sušičku potvora 😀 ) a BOSH sú skvelé
my máme AEG... máme ju 4 roky a maximálne sme s ňou spokojní
Miele 11 rokov bez opravy a funguje ako keby sme ju boli kupili vcera 😍😍😍
jednoznacne Miele. to je neznicitelna. das za nu sice viac penazi, ale mas pokoj na veeela rokov. u nas ma umyvacka riadu znacky Miele vyse 20 rokov a zatial nam ide ako svajciarske hodinky denne minimum 1x a nic jej este nebolo. a ako pisem , pred vyse 20 rokmi bola KUPOVANA. TAKZE RIADNA RAROHA STARA. DNESNE MODELY musia byt este lepsie.
My máme 4 roky Bosch. Maximálna spokojnosť.🙂