Ktorá pilates podložka je najlepšia?

helllenya
18. jan 2017

Žienky,ktoré cvičite pilates ,ktorá podložka zo skúseností vám vyhovuje najviac?Chcem začať a ako nováčik,nepotrebujem nejakú profi podložku hneď,ale zároveň by som tiež nerada skončila na niečom čo bude uplne nevyhovujúce.Ďakujem za všetky typy 😉

dominika6
18. jan 2017

@helllenya ved môžeš cvičiť na karimatke..hrúbka aj mäkkosť je v pohode..alebo si zlep obojstrannou páskou dve..

lilu7
18. jan 2017

klasicka karimatka ti uplne postaci, ja si ju pri niektorých cvikoch zvyknem skladat, aby som si podlozila napr. kolena. specialnu urcite na zaciatok nepotrebujes🙂

helllenya
autor
18. jan 2017

@dominika6 ja by som skor chcela ist do podložky 🙂 ale keďže na nete je ich milion s hrubkou od 1mm az po 1,5cm netusim do akej hrubky ist a tiez aby dobre drzala na zemi a nesmykala sa 🙂

dominika6
18. jan 2017

@helllenya ja som si to tiež chcela kúpiť ale ked som pozerala že hrúbka 15mm tak tá karimatka má tiež tolko a za pár centov..kvalitná aby bola pohodlnná,mäkká musí mať hrúbku cca 2-3cm a to je podla mna zbytočne drahé..ale v decatlone majú za dobré ceny..

zuzlaka
18. jan 2017

@helllenya neriešila by som nejakú špeciálnu podložku je ti to zbytočné. Mám kamošku čo už vyše roka cvičí pilates a až teraz sa chystá si kúpiť originál podložku, doteraz mala karimatku a bez problémov že jej to vyhovovalo a hlavne cenovo je karimatka oveľa prijateľnejšia 😉

lilu7
3. mar 2017

A niektore druhy aj vyslovene drahsie sa odlupuju😣

lolita611
3. mar 2017

@helllenya Ja mam tuto a som s nou maximalne spokojna a nevymenila by som za nic ;) https://www.insportline.sk/8041/podlozka-na-cvi...
👍

helllenya
autor
8. mar 2017

@lolita611 dakujem za info,veru do biducna rozmyslam presnr nad touto ,uz vela ludi ju chvalilo ☺