Ktorá mobilná sieť je najlepšia?

kikavajdova
10. jún 2024

Ktora mobilna sieť je najlepšia že ozaj funguje pre mobilne data v Česku? O2, Orange, či T- mobile?

Dobry deň mam otazku momentalne mam 4 ku mobilnu sieť a keď som bola v Česku tak tam vobec sa nedalo pripojit na mobilne data viete mi poradit lebo tento rok často budem cestovať do Českej Republiky a potrebujem tam data ktoru sieť si mam vybaviť o2 , orange alebo t mobile ? Ma niekto skusenosť. Ktora je najlepšia pre data v Česku . Prosim dajte vedieť. Ďakujem za každu radu.

ivka225
10. jún 2024

Mám Orange a zatiaľ som nikde v EÚ nemala problémy (konkrétne teda krajiny, kam často chodím - Španielsko, Portugalsko, Belgicko).

maranco
10. jún 2024

@kikavajdova mala si v mobile v nastavení sieti povolený dátový roaming? Mne v Česku funguje 4ka.

janocka
10. jún 2024

Moje deti majú 4ku a mobilné dáta im idú aj v CZ, aj v krajinách mimo EÚ

kikavajdova
autor
10. jún 2024

@maranco ano mala som zapnuty aj datovy roaming a skušala som aj reštartnuť telefon a nič…

maranco
10. jún 2024

@kikavajdova telefonovanie fungovalo iba dáta nie? Zavolalala si vtedy na infolinku operátora +421 950 950 950 nech sa na to pozrie?
Skús pozrieť tieto návody https://www.4ka.sk/fix/nastavenia-zariadeni/

kikavajdova
autor
11. jún 2024

@maranco telefonovanie fungovalo len data nie, neskušala som volať vtedy na linku operatora

thunderdome
7. sep 2024

Na tom sa vždy smejem že 4ke nefunguje ani národný roaming. Jakmile vyjdem z pokrytia 4ky koniec. Len volanie. Ale čo sa týka Česka tam Orange neni. Tam je T-Mobile, O2, Vodafon, neviem čo je štvrté. V zahraničí je jedno ktorého slovenského operátora používate lebo v roamingu ste v sieti Vodafonu napríklad. Ide len o to že vedieť s ktorými operátormi má ten váš zmluvu a potom zistiť ako je na tom ten operátor v štáte do ktorého idete. Mne už v Dúbravke naskakuje rakúska sieť A1 a to je dobrá sieť lebo všade po rakúsku mali pokrytie. Aby ste v zahraničí nevyfasovali takú sieť ako je slovenská 4ka.