Ktorá kuriérska služba je najlacnejšia?

090255
24. apr 2020

Ahojte neviete poradit ktora kurierska doprava je najlacnejsia plus s ktorou ste boli spokojne? Potrebujem poslat kocik takze balik by bol vacsi a tazsi. Dakujem

77kacena
24. apr 2020

ja som kočík posielala dpd lenže si ho vybavovala kupujúca, ja som zabalila kurier volal kedy príde dala mu tovar a bolo

eliaska101
24. apr 2020

@090255 treba si to zistiť priamo u kuriérskej služby, isto majú cenníky nejaké, skús na nete popozerať. A poštou to nechceš posielať? Či to by vychádzalo ešte viac?

mischelin999
24. apr 2020

Presne tak preklikat si kurierov a najdes tam isto nejake tie cenove rozdiely. Co sa tyka spolahlivosti, presla som si asi vsetkymi a nemala som este so ziadnou nijaky prooblem

miavra
24. apr 2020

Kurierske sluzby nerobia pre fyzicke osoby teraz. Riesila som to minuly tyzden - jedine posta kurier.

ckatka
24. apr 2020

@miavra blbosť...jasne ze robia...posielala som balík teraz...kurierskesluzby.sk

miavra
24. apr 2020

@ckatka napisala som svoju skusenost

dominika_sk
24. apr 2020

@ckatka aj ja to iste, posielala som v pondelok cez rovnaku spoločnosť.

terka224
24. apr 2020

Podľa mňa teraz toho majú veľa a iba na Tom dobre zarabaju. Posielala som vajíčko, vyplnila som dotazník na stranke, písalo že budem platiť 9.98€. Zadala som aj rozmery aj váhu balíka. Prišiel kuriér a pýtal 22€. Tak som ho poslala preč a naši chlapi sadli do auta a išli to osobne zaviest.

ckatka
24. apr 2020

@terka224 ja som platila vopred podľa váhy a rozmerov...kuriér žiadne peniaze nepýtal.... Ako som už písala kurierske-sluzby.sk