Ktora influencerka na instagrame ma teraz dieta do pol roka? Chcem sledovat trendy na inspiraciu?
Ale vždy myslí nato, že oni to majú zadarmo, ty zato musíš zaplatiť, často nemalé peniaze.
Ako v čom trendy,strava,oblečenie,lekárska starostlivosť, očkovať či neočkovať podľa nejakej neznámej ženy,dobrá si a asi hlavička moc nefunguje, riešiť decko podľa trendov
Odporucam kupit si dobru knizku o starostlivosti o dieta, pripadne sledovat lekarov, fyzioterapeutov a podobne a nie nejaku influencerku, ktora spropaguje vsetko za co jej zaplatia 🤦♀️
odporucam skor
vedoma_vychova
detska_doktorka
centrumdys
nadia_nvk
ceresnova_mama
spec.ped
montemama.sk
a podobne. mnohe maju deti (asi nie 6m, ale starsie), ale davaju vselijake tipy a aktivity aj pre mensich
Lula Almaksus alebo Klaudia Smolen 🙂
@tinalia ktore su to?
@werony_n dakujem za objavenie Ameriky
@minenkak Vidis, mna zaujimaju trendy. To ci si nieco kupim alebo nie, je uz na mne. Ale kde by tvoj nick chybal, vsak. Ty si vsade a vsade len urazas.
@deedol dakujem, niektore poznam a sledujem. Teraz vsak hladam par novych profilov s malymi detmi
@papaya1234 pozriem sa, dakujem
No vidíš aspoň niekto
Buď originál a vytváraj si svoju identitu a trendy🙂
Valéria Polcova a Chrebetova napríklad
@tinalia dakujem ti
Nato potrebuješ influencerku, aby si sledovala trendy vo vychove, obliekani ..?? Nemáš vlastný rozum? Na internete je rád všeho druhu. Na to nemusíš sledovať vysoko neobjektívnu influencerku, ktorej za to platia, aby hlúpym mamičkám predávala produkty a štýlové veci.
@stanulienkat presne ty si tu chybala s tvojim nikomu nepomahajucim komentarom.
Aj Eva straznicka porodila pred par dnami
Llnzz ma asi okolo 8mesacnu dceru
Niky rich
Pavlína tkach
Inean life
Desta doktorka
Bakerinafarm
@lucinka12356 super, pozriem sa a uvidim ktora je pre mna zaujimava
influenceri čo majú deti:
PewDiePie
Jaclyn Glenn
Sierra Schultzzie ...
Môj názor na používanie detí ako zdroj príjmu, ukazovanie ich miliónom cudzincov na internete,
bez dovolenia detí zverejňovať v ranom veku ich fotky a situácie, ktoré si v budúcnosti deti nebudú vôbec priať, aby boli verejné...
Ugh. Argh. Please no. Nie. Stop. Fuj.
lepšie zákony na ochranu detí family vloggerov potrebuje celý svet.
Len trendy? No neviem tam ide len vela o marleting...ja skor sledujem porodne asistentky alebo detske fyzio, ktore maju zhodou okolnosti podobne stare babatka ako ja.