Ktorá farba na vlasy aj na vlasoch vydrží?

pettak006
12. máj 2018

Ahojte.
Už asi treti krat v priebehu dvoch rokoch som sa dala nafarbit. Prve dva pokusy boli u kadernika kde som zaplatila dost mastnu sumu. Boli to odtiene medzi červenou a ružovou farba sa do dvoch mesiacov vymyla na svetlohnedu. Pred necelymi dvoma tyždnami som si kupila farbu z drogerie (fialovu) a dnes som si umyla vlasy 4 krat a po farbe ani naznak..Opäť.. Chcela som sa spytat aku farbu mam na vlasy dat aby to konečne vydržalo? Som dost sklamana z toho ked vidim že ostatnym farby pekne odrastaju kym mne sa zmyje do dvoch tyždnov..V čom je chyba?

alenky
12. máj 2018

@pettak006 Asi ta sklamem, ale zavisi to aj od pigmentu tvojich vlasov, pokial mas hrubsi vlas velmi s tym nic neurobis to viem z vlastnej skusenosti, kazda farba od kadernicky sa mi behom mesiaca vymyje a opat som pri povodnej farbe, kt.je stale rovnaka a ktoru ani nechcem. Farbim si radsej sama je to lacnejsie aj pohodlnejsie. Kedze som blondina neviem co ti poradit ja si vlasy tonujem sama silver samponom aby som sa zbavovala zltej. V tvojom pripade skus nieco pohladat na tmave vlasy. Ale sama viem, ze ma kadernicka neraz stala nemalo penazi a vysledny efekt drzal velmi kratko.

erickatt
12. máj 2018

@pettak006 červené odtiene sa vymyvaju dosť, ale zas naznak by ostat mal. Skús šampón po farbení ..

pininka
12. máj 2018

Mne niekolko kadernikov potvrdilo,ze kazdy mame inu kvalitu a pigment vlasu a preto roznym zenam chyta uplne inak taka ista farba. Moja mama roky hlada blond farbu, ktora by na jej hlave bola blond a nie svetlosiva. Ja som od prirody rysavka ale taka tmavsia a kadernik mi vravel ze takuto farbu by musel aspo zo 4 dalsich namiesavat.

deniska652
12. máj 2018

Farby značky matrix..super držia chod ku kadernicke ktorá robí len s touto značkou odporúčam ;)

bosoriak
12. máj 2018

Ja mam take vlasy. Po dvoch tyzdnoch je po farbe. A to ich mam jemne. Nepomoze nic, proste sa ti farba vymyje. Ja si robim kvoli tomu uz len melir doma, lebo ma isiel slak trafit.

lucertola
12. máj 2018

Ja som si odfarbovala vlasy od 15 rokov. Veľká chyba, lebo potom je ťažko skončiť , keď vlasy odrastajú. Po 15-tich rokoch som si povedala DOSŤ a už rok som si na vlasy nič nedala. A teraz keď vidím všetky ženy s farbami na vlasy a aké je to neprirodzené, hovorím si prečo my ženy túto nehoráznu zbytočnosť robíme. Príroda nám dala do vienka presne takú farbu, ktorá sa hodí k našej pleti a očiam . Je to len jeden veľký biznis a CHÉMIA. Keď nemáte výrazne šediny, zamyslite sa ešte raz, či to naozaj potrebujete 🌷

lenka123321
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elephas
2. sep 2018

@lucertola Súhlasím, ja si vlasy nefarbím od 26 rokov, mám 34 a aj šediny sem tam ale už by som nešla znovu do farbenia..som za prirodzenosť.