Ktorá diskusia vás v poslednom čase najviac pobavila?

14. júl 2022

Dobrý večer, chcela by som Vás opýtať, ktorá diskusia vás v poslednom čase najviac pobavila.
Napíšte názov a pokiaľ sa dá aj link aby sme sa aj my mohli pobaviť.

kate211
14. júl 2022

Nechodim tu extremne casto, ale dost ma pobavila diskusia svagrina vs. jablon. Diskusia je uz starsia (asi 3 mesiace), citala som ju s oneskorenim. Pobavili ma romanticke a bezstarostne predstavy o zivote autorky a niektorych ludi v diskusii.

maribell
14. júl 2022

Mňa dostala téma o nahatej susede, ktorá sa opaluje pod oknami a chudák autorkin muž si nemohol po práci ani oddýchnuť, keď musel kukať na jej prsa 😂 dávno som sa tak nepobavila 👍

smajliica
14. júl 2022

Mohli by ste pripadne pridat link na temy, ak sa vam daju najst? 🙈

zirafienka
14. júl 2022

@maribell áno, to bola zábavná😂 téma

kikiballa
14. júl 2022

@maribell to bola super téma. 🤣🤣🤣

beata_k
14. júl 2022

Takych tem je tu x denne. Mne ale utkvela v pamati tema kde manzel vybielil ucet a kupil BMW.

floren
14. júl 2022

Otravná kamarátka...stojí za to🤦‍♀️

autor
14. júl 2022

@beata_k aj mne tá téma utkvela v pamäti. Neviete ako to dopadlo?

autor
14. júl 2022

@maribell pošlete link?😄

beata_k
14. júl 2022

Nie, neviem. Tiez by som sa rada dozvedela.

terka402
14. júl 2022

Fotka ženského hlienu medzi prstami s otázkou či je to plodný hlien 👍

bessie12
14. júl 2022

@terka402 to bolo vyslovene, ze nechutne 🤢 je to normálne, ale vycapit to na net mi normálne teda nepride.

evaachesa
14. júl 2022

Detailný záber na 💩 v plienke, s tým, či je to ok po očkovaní rotavirusom. 😳 Práve som jedla. 🙄

bessie12
14. júl 2022

@evaachesa niečo take tu bolo ? 🤯🤮

evaachesa
14. júl 2022

@terka402 omg, myslím že ten hlien som videla hneď po tom 💩. 😱🤮😅

iwesska
14. júl 2022

Mna pobavila diskusia "Mozem byt tehotna,ked sme mali len polovicny sex"? 😳😂

nikol789
14. júl 2022

@evaachesa to som citala aj ja ale ďalej som nešla lebo bolo písané že “foto v komente” ešte že upozornila 🙈

evaachesa
14. júl 2022

@bessie12 nooo bolo bolo. 😅

evaachesa
14. júl 2022

@nikol789 joj ja som to upozornenie asi prehliadla. 🤣

bessie12
14. júl 2022

@evaachesa fuj.. 🤮🤮🤮 to uz ludia nevedia co maju od rozkose robit ? 🤮

maribell
14. júl 2022

Ja žiaľ tému o opalujucej sa susede neviem nájsť 🤷.. buď je zmazaná alebo sa nájde niekto šikovnejší, kto pridá link 👍

tehotna40
14. júl 2022

Pobavila ma tehotná, čo fúkala balóny... a potom také tie pomaly každodenné témy, či môže byt tehotná, keď mala menzes, nemá príznaky, test je negatívny a potom sa dozvieme ze vlastne ani sex nemala...

pazdura
14. júl 2022

Raz ma pobavila téma ktorá tu bola dávno pradávno že "Že kedy ste si prvý krát prdly pred partnerom" Ja na začiatku nášho vzťahu som taká veľká dáma bola že myšky zo mňa vynášaju 😊😊😊 ale kde ušli teraz tie myšky 😂😂😂

mariska1989
14. júl 2022

Či sa dá otehotnieť s pomocou striekačky 😂

evaachesa
14. júl 2022

Inak teraz mi napadlo asi pár dní dozadu sa tu nejaká pýtala že je v začiatkoch tehotenstva, no pred 3ma mesiacmi spala s iným chlapom a že či to ešte nemohli byť jeho spermie čo ju oplodnili. 😂 Ale toto bol určite len nejaký troll, lebo toto by hádam nemohol nikto myslieť vážne...či? 🤔😄

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marryen
14. júl 2022

Aj dnes tu je téma, či môže ísť do ZOO, keď bude mať menštruáciu. 🙈🙉😂

jaskolka
14. júl 2022

Ja som zasla nad témou, kde sestra zakázala druhej sestre ísť na svoju svadbu, aby jej tam nezačala rodiť a "nepokazila jej svadbu"

larisa
15. júl 2022

Započítava sa do vyzivného aj plat novej manzelky ??? ........Objavila som tuto tému. Ja zasnem aké su niektoré ženy vypočitave , keď chcú aj plat cudzej ženy.