Ahojte neviete o nejakej banke ktora pozicia malu sumu kim dorazi vyplata? Som v skusobnej a vsade ma odmietaju ale ja potrebujem max. 400€ na vyplatenie veci kedze vyplata nam meska uz mesiac a ma prist az 8.12. Prosim poradte
@limetka69 to som uz skusala,ze nemozem byt v skusobnej
A este sa chcem spytat mam v raiffaisen,ze setrenie do dss ale zeusila som to mam tam nasetrenych 219€ a povedali mi,ze tie peniaze si vybrat mozem tusim az po 5 rokoch. No ja by som si chcela tie peniaze vybrat teraz lebo by som ich potrebovala ale oni tvrdia,ze vyplatit mi ich mozu az o 5 rokov. Neviete ako tie peniaze ziskat spat?
Nijak podpísala si termínované šetrenie k peniazom sa skôr nedostaneš....ak tak veľmi potrebuješ peniaze skús popredat veci z domu ak máš tablet , telefón , počítač ,tv ..daj do záložne a potom si to chod vykúpiť
400€ nie je zas až tak veľa, nemôžeš si popožičiavať od kamarátov, známych, rodiny... ? Nemôžeš v práci požiadať o zálohu?
tesco pôžičky, máme ich kartu, a fungovali sme na nej celý môj rodičák, stále keď bolo pred výplatoou sme ju používali, po výplate vrátili a tak dookola, je tam aj bezúročné obdobie, čiže žiadne zdieranie ako provident a podobné nebankovky