Chcem sa spytat, ci neviete ktora banka vam da vedenie uctu zdarma bez toho aby ste tam mali uver alebo nejaky obrovsku sumu na setriacom ucte.
ano, akurat som nasla jeden prehlad zmien a poplatkov v bankach, asi skusim mbank.tatra ma uz riadne stve s tymi 7 eurami za nic.
https://www.hyperfinancie.sk/magazin/porovnanie...
@englishivy unicredit. Jediná podmienka je, že ti na účet musí prísť každý mesiac min. 400€ - nemusia tam zostať, normálne s nimi môžeš hýbať ako chceš. A vedenie účtu, IB, smartbanking, výbery z bankomatov neobmedzene (aj z cudzích) doma aj v zahraničí - všetko bez poplatku. Jediné, čo mám spoplatnené, je vklad na účet na pobočke druhou osobou. Ak si vkladám ja sama tak opäť bez poplatku.
mbank zas až tak úplne bez poplatku / bez podmienok nie je - nemáš si ako vložiť hotovosť, výbery z bankomatov sú limitované...
mám unicredit aj mbank a jednoznačne mi viac vyhovuje unicredit.
@englishivy mBank, iba musíš vybrať raz za mesiac 70 eur a platiť kartou cez 70eur.
ok dik.
@englishivy niekde som citala,ze kazda banka ked podpises prehlasenie ze ti chodi na ucet len rodicak..
@englishivy lelevn k tej tatre...
v tatre platis polovicu, ak raz mesacne pozries vydavky v internet bankingu a raz mesacne vyberies akukolvek ciastku telefonom z bankomatu.
A ak zaplatis kartou na hocico, v hocijakom pocte platieb za 200e, tak mas ucet uplne zadarmo.
Ale minimalne na 3,50 sa vies dostat za dve minuty mesacne 🙂
@englishivy FIO banka https://www.fio.sk/bankove-sluzby/ucet-bez-popl...
bez poplatkov, bez podmienok, jeden výber v mesiaci z bankomatu zdarma.
po najnovsej skusenosti,sice som presiel do Unicredit,ale nechal som si aj povodny ucet v povodnej banke.Najprv som podal v povodnej banke vypoved,do tyzdna ma kontaktovali,že ak mam zaujem a ponecham si ucet u nich,budem ho mat zadarmo ..tusim sme sa dohodli na roku bez akychkolvek podmienok.Mozno staci iba odkomunikovat s centralou banky..ale tak to asi funguje vo viacerych velkych spolocnostiach,banky nevynimajuc ( pokial ste teda dobry a dlhorocny klient,tak urcite )
pozri finančná hitparáda.sk
Tam sú všetky banky a máš možnosť si to aj porovnať...
@englishivy mBank
dakujem vsetkym za tipy.
Iba banky interné, ktoré nemajú pobočky kamenné také služby poskytujú ako Zuno-čo už nieje. Inak všetky banky majú poplatky za vedenie účtu.