Baby, myslite, ze ti obvinení ho naozaj zabili, alebo obetovali niekoho, aby ľuďom zalepili oči?
Mne sa nechce veriť, že by to urobili tak okato a zostali na Slovensku.
v state kde sa zavadove osoby pohybovali na urade vlady a mali pristup k roznym informáciám a kde najvyssi predstavitel statu sa priamo zaplietol s pozemkovou mafiou a profitoval z toho môže byť objednavatelom ktokolvek ....
Podla mna to urobili, za par eur zohnať degesa co urobí špinavú prácu nie je problém. K objednavatelovi sa ale nikdy nikto nedopracuje.
@evora29 to su tak blbí, ze si mysleli, ze im na to nepridu? A este aj pouzivat pritom vlastne zariadenia. Fakt nechápem. A preco ich bolo tolko? Cim viac osob, tym vyssie riziko prezradenia.
@catherinah Ti poslední su ti nahlupejsi.
@bucko555 baví 🙂 ked Ta nebaví, tak preskoc. Ja tiez preskakujem temy :Mozem byt tehotna?
A kto je a bude zodpovedny za smrt 33 rocnej rodicky, ktora rodila v Povazskej Bystrici a jej muz bol pri porode a ma to natocene? Mna skor trapi ona, ako Kuciak!!!
@katkalubkova toto je "zaujimavy" pristup. Ani jedno nie je v poriadku, oba pripady treba vysetrit, neda sa povedat, ze nieco z toho je dolezitejsie.
@katkalubkova kuciak by ta mal trapit ak chces v tomto state vychovavat deti... tu neide o smrt danej osoby ale o to pozadie - v demokratickej slobodnej krajine sa taketo nieco nesmie stat...
Co sa tyka smrti rodiciek, vodiciek etc. ... jasne, treba to vysetrit, ide o osobne tragedie... ale obycajne nemaju vplyv na krajinu ako taku... a toto pochopenie by jedna zodpovedna rozumna matka mala mat.
@dskjhfdlkdjhl hej, len nieco sa riesi furt, idu sa z toho posrat nieco sa neriesi vobec!
@katkalubkova to ma trapi, az som plakala ked som ju pocula ako hovorí ze to neprezije. Treba to ludom ukazovat.
tak to rozumny dai asi nevidel, je mi z vas na grc, fuuj
@katkalubkova si normalna? Z coho ti je na grc? Ja som zena moja mila na grc... este raz - porozmyslaj... ak chces riesit smrt jednotlivca tak si zaloz temu !
@katkalubkova ako vies, ze sa neriesi? Ale ked citam, co pises, tak asi nema zmysel s Tebou diskutovat.
@katkalubkova nechapem ved si urob k tomu samostatnu temu .. oboje su tragedie rozdiel je ale v dopade na krajinu ...
@bucko555 tam sa láme osud krajiny. Je to velka vec. Tu uz nejde o kuciaka ako takeho, ale o to pozadie.
moj otec velmi zivo spomina na to, ze ked sme isli do riti z komunistickeho rezimu, ako jeden rozumny politik zapotil v tv, na otazku demokracie:
Redaktor sa ho pyta, takze to znamena, ked pojdem po meste s vnuckou a vybuchne auto , otrhne jej ruku a politik na to: To je demokracia na to si musite zvyknut!
To je sila , co????
@loginexistuje ano, ale nieco sa riesi stale a nieco sa neriesi vobec!
Nie je zalobcu nie je sudcu...
@dai nezalozim si temu jednotlivca, moj cas je drahsi pre moje deti.
@katkalubkova Vdaka tomu aka je tu politicka klima a situacia v spolocnosti a proti comu bojoval Kuciak a preco ho zabili, vdaka tomu odchadzaju vsetci normalnejsi a sikovnejsi ludia .. zo vsetkych profesii, v tych kde treba vela expertizy o to viac .. preto v nemocniciach ostavaju ordnivnovat v coraz vacsej miere papalaske deticky profesne nemtave a eticky pochybne .. a bude to este horsie ... bude viac ludi zbytocne zomierat ak sa krajina nedostane z tohto bahna ... osobne si myslim ze sa ani nedostane .. vsak vid uz len tvoj postoj a ze tam nevidis ziadnu suvislost
Ja si myslím, že s tým niečo majú, možno oni spravili tú špinavú prácu, ale objednávateľ mohol byť aj cez 10 osôb, oni možno ani nepoznajú toho kto im bezprostredne zadal úlohu. Dávnejšie som pozerala dokument o ruskej kriminalite, aj tam kat ani nepoznal toho koho zabil a išlo to cez mnoho ľudí, medzi sebou sa nik nepoznal a ťažké sa je dopátrať ku skutočnému vrahovi - objednávateľovi. Peniaze hýbu svetom... Polícia si už nemôže dovoliť takéto prešľapy, aby obetovala niekoho, aj Únia sleduje tento prípad. V každom prípade tí, ktorí toto vykonali alebo majú s tým niečo spoločné a nezabránili, aby sa stala táto vražda, pritom mohli, si zaslúžia tie najvyššie tresty, toto je neospravedlniteľné.