Už roky skúšam písať príbehy.
Jednu dobu som mala aj Wattpad, ktorý už nemám, pretože mi tam ľudia písali toľko hate komentárov, že som si ho nakoniec zmazala (bolo to asi pred 2rokmi)... Teraz by som si ho možno chcela znovu spraviť, ale neviem ešte... Dosť sa bojím, že ma zase ľudia zhejtia. Je tu niekto, kto sa do písania vyzná a prečítal by tie moje 2-3 strany, ktoré mám napísané? Zatiaľ mám len toľko z nového príbehu a chcela by som vedieť, že či má cenu ho vôbec ďalej písať...😅
@drimonna pokojne pošli a rada ti zhodnotím. Som aj v rôznych FB skupinách pre pisálkov, keby si chcela odkazy ;)
Ak chceš písať, píš. A bud pripravená na kritiku, pretože nie každému sa všetko paci. A pokiaľ je to konštruktívna kritika, môže ta posunúť ďalej. Ani najväčší spisovateľ na svete nikdy nič nenapísal bez toho, aby ho niekto neskritizoval. Pokiaľ nie si pripravená na akúkoľvek kritiku, nepustaj sa do toho. A to platí pri všetkom 😁
@sirka9 Viem, že vždy budú ľudia, ktorým sa to nebude páčiť, lenže tie komentáre, ktoré som tam vtedy mala boli katastrófa... To boli komentáre typu "Je to hrozné, zmaž to." A keď ich tam bolo asi 10 podobných o tom, že ako je ten príbeh na nič atď, tak som to radšej zmazala...
@drimonna na to ale musíš byť pripravená. Aj keby ich bolo 200 takých. Nemám niečo len preto, že sa to niekomu nepáči. Svojho času, kým som písala, som začínala presne takto. Ale práve tie komentáre ma posúvali ďalej. Všetko má svoju cestu, čas a nikto neprerazil s prvou poviedkou, románom. Ani Karl May nenapísal Winnetoua na prvý raz. Držím ti paste
@drimonna ak chces, môžeš mi poslať, aj ja píšem
kludne posli, rada si prečítam 🙂
Ja som na wattpade, ale uz dobre 3 roky som nic nepridala, ked som zacinala, tak som mala strasne vela chyb, ale skoro nikto mi to nehejtoval, vacsinou sa to kazdemu pacilo, dej a tak, aj ked teraz by som to napisala ovela lepsie, ja som bola rada, ked sa nasiel niekto kto mi to zhejtoval, ale to len kvoli chybam, i ak sa im dej pacil. :D ak chces, mozem si to tiez precitat. 🙂
Ja sa venujem pisaniu
@drimonna poloz tuto otazku na fb v skupine Citatelsky klub Martinus 👍