Ahojte mamicky, prosim viete mi poradit, pripadne posunut kontakt, kto vyraba a montuje vstavane skrine za rozumnu cenu /Bratislava - skusala som uz 5 firiem/ ?
toto by aj mna velmi ztaujímalo,,
pred 5 rokmi som prerábala komplet izbu a dávala som aj vstavané skrine, potrebovala som na dve časti, jednu za dvere plytšiu a vedľa hlbšiu, a tiež jednu na chodbu , chcela som aj poličky vedľa okna a posuvné dvere do izby. všetko som si pomerala, premyslela kde a aké police a vešanie chcem, narysovala som si to na veľké biele papiere.
pekne cez internet som si prezrela firmy v okolí. poslala som im nákresy a požiadala o cenovú ponuku. Niektoré, asi 5, som si aj pekne obehla, pozrela dekor - farebné prevedenie, takmer na počkanie mi spravili cenovú kalkuláciu. Mali aj vyše 10 000 sk rozdiely. Tú firmu čo sa mi najviac pozdával prístup, dekor a cena som si vybrala a objednala. pri objednávke som sa tvárila trošku nerozhodne a ešte mi postupne po troške odrátavali rôzne zľavy. vtedy sídlli v tržnici na Trnavskom mýte, hore na poschodí, tuším Amdor... nechodím tadiaľ, neviem či, ako a kde fungujú.
Musi to byt len Ba? Šaľa ti je ďaleko ?Odtiaľ poznam stolára....