Kto vyrába vstavané skrine v Bratislave?

zara1909
23. mar 2015

Ahojte mamicky, prosim viete mi poradit, pripadne posunut kontakt, kto vyraba a montuje vstavane skrine za rozumnu cenu /Bratislava - skusala som uz 5 firiem/ ?

mata1001
24. mar 2015

Musi to byt len Ba? Šaľa ti je ďaleko ?Odtiaľ poznam stolára....

lady511
7. apr 2015

toto by aj mna velmi ztaujímalo,,

cacianka
8. apr 2015

pred 5 rokmi som prerábala komplet izbu a dávala som aj vstavané skrine, potrebovala som na dve časti, jednu za dvere plytšiu a vedľa hlbšiu, a tiež jednu na chodbu , chcela som aj poličky vedľa okna a posuvné dvere do izby. všetko som si pomerala, premyslela kde a aké police a vešanie chcem, narysovala som si to na veľké biele papiere.
pekne cez internet som si prezrela firmy v okolí. poslala som im nákresy a požiadala o cenovú ponuku. Niektoré, asi 5, som si aj pekne obehla, pozrela dekor - farebné prevedenie, takmer na počkanie mi spravili cenovú kalkuláciu. Mali aj vyše 10 000 sk rozdiely. Tú firmu čo sa mi najviac pozdával prístup, dekor a cena som si vybrala a objednala. pri objednávke som sa tvárila trošku nerozhodne a ešte mi postupne po troške odrátavali rôzne zľavy. vtedy sídlli v tržnici na Trnavskom mýte, hore na poschodí, tuším Amdor... nechodím tadiaľ, neviem či, ako a kde fungujú.