Ja som strasne zvedava, vy koho budete. Napisem do komentu 2 mena, ktorych povazujem za najsilnejsich kandidatov. Prosim iba dajte like favoritovi.
PROSIM BEZ KOMENTARA.
Pellegrini.
Nehnevaj sa ešte aj takúto otázku musíš riešiť anonymne
@markusrasford Preco komentujes mimo temy? Prosim, nekomentuj.
Mas tam chybu v tom druhom mene,pise sa to Podrztaška.
Dúfam, že korcok, lebo ak by to mal vyhrať pele náš štát už pred rozvratom nezachráni nik a Fico obsadí všetky dôležité zložky v štáte. Veľmi sa toho bojím.
@amelia89 No, P ako P. 😄
@777januska777 Ani nehovor...
Ak vyhra Podrztaska, sme tam, kde Ukrajina r. 2014, zvysok pozname.
Pelli
Už je tu tých politických diskusií celkom aj dosť. A hlavne anonymných ... niekto sa vyžíva zrejme tu ...
Dúfam, že pán Korčok. Jamkolíci radiátor a zlodej v jednej osobe by bol nešťastím pre Slovensko.
@dúfam, že ani jeden z nich
Vyhra predsa ten, kto vyhral aj minule volby - Ha-ra-bin 🙂
@laurika999 Povedz mi, PRECO? Preco si klikkla na tutobtemu, ak ta NEZAUJIMA? PRECO? 🙂
@laurika999 neviem ako teba, ale mňa politika celkom zaujíma a aj o nej niekedy diskutujem.. keď niekto nechce, nemusí.. politika však patrí k životu, takže je prirodzené že ľudí to zaujíma..
@jana_eyre_2 asi tak.
,, Nakoniec vám budú vládnuť tí najneschopnejší z vás. To je trestom za neochotu podieľať sa na politike."
Platón (428 - 328 pr. n. l.)
Pretože to je každého osobná vec koho volí. A nie tu anonymne rozdeľovať ľudí a vyžívať sa v tom
@jana_eyre_2 Samozrejme, že aj mňa to zaujíma. Ale nerobím si anonymné ankety. Veď zúčastním sa volieb a tam vyslovím svoj hlas. A nie tu nariekať
@laurika999 ide o záchranu štátu a všetkých občanov. Tu nie je miesto na delenie, lebo fico tu nestalosť využije a zničí všetkých.
my budeme cela siroka rodina volit Korcoka, ale myslim, ze (zial) vyhra jamkaty. paradox, vsak Smerohlas brojil proti liberalom a LGBTI a na hrade budeme mat jedneho z clenov tejto komunity.
@777januska777 ja si jednu záchranu pamätám....zachráňte Markízu...bolo vtedajšie heslo...a Ruska máme v base, jeho spoločníka Kocnera tiež ...
Stále niečo zachranujeme a o pár rokov sa ukáže pravda, ale na to si zachraňujú i už nespomenú.
Anketa odveci, podobná tu bola aj pred parlamentnymi voľbami, a ak dobre pamätám, o mnoho "konských dĺžok" malo PS viac hlasov ako Smer - a v reále výsledok úplne iný... Podobne aj teraz toto vnímam skôr ako anketu o tom, nakoľko je osadenstvo koníka úplne mimo väčšinovej vôle a zmýšľania tohoto národa. Aneb najviac kriciaca menšina oproti mlčiacej väčšine (mlčiacej do volieb, kde sa ukáže jediný správny výsledok, ktorý sa naozaj ráta)... Ale zahlasovala som tiež, pre tu srandu 🙂
@777januska777 veď pre tú záchranu štátu urobím to, že vhodím do urny svoj hlas, nie ? To je maximum čo sa dá a mal by každý urobiť. Čo sa zachráni polemizovaním tunak ???
@luuubik Stavím sa, že všetky tri diskusie tu založila jedna autorka anonymne...
Fascinuje ma tych 8% Harabinovich v tom prieskume 😅
Korčok