hľadám niekoho kto by mi mohol, preložiť nejaké časti z videa zo španielčiny do slovenčiny keby som potrebovala, dakujem 🙂
@bebuliq952 ahoj,ja ti mozem pomoct,viem po spanielsky 😉 Kludne posli co potrebujes
@trish31 velmi pekne ti dakujem, vies ja len.........nchcela by som ta obtazovat, lebo tak ja som sa prave zacala ucit spanielcinu, no a ked pozeram nejaky serial po spanielsky, celkom mu rozumiem, ale niektore neviem vobec, tak preto ta nechcem obtazovat keby som ti pisala kazdy druhy den, lebo vzdy sa tam najde nieco comu nerozumiem 🙂ale si strasne zlata 🙂 dobre tak mozem ti napisat ked budem nieco potrebovat dobre ? som strasne rada, ze sa niekto nasiel 🙂 😉
@bebuliq952 a ty sa ucis sama?Akym stylom?Nevyzvedam ale mozem ti poradit co pomahalo mne 😉 Aky serial pozeras?Najlepsie su telenovely...Ja som pozeravala napriklad Cuando seas mia 😀 Len mi strasne liezol Diego na nervy lebo stale plakal 😀
@trish31 hahah...vies co ved prave o telenovely ide, ze pozeram ich po spanielsky a nie vzdy vsetko rozumiem a prave preto potrebujem aby mi niekto mohol kedykolvek prelozit nieco co by som potrebovala 🙂 a spanielcinu sa ucim z knihy pre samoukov + pozeranie telenoviel :D
@bebuliq952 aku knihu mas a ake telenovely pozeras?Na to si davaj pozor,aby si nepozerala nejake uplne hluposti.
@trish31 no ja mam knihu od Ulasina, ja pozeram vacsinou od Telemunda, ked vies 🙂 prave sledujem El rostro de la venganza, celkom ma to zaujalo, tieto od Telemunda ma zaujimaju viac ako tie mexicke lebo mexicke su stale o tom istom :D
@bebuliq952 najlepsia kniha na ucenie je podla mna od Jany Lenghardtovej
Nahodou nejakych kamosov spanielsky hovoriacich native nemas?
@trish31 hej hej aj tu som si stiahla ako pdf, dobra je 🙂 a ne ne nemam 😒
@bebuliq952 lebo ja som sa zoznamila aj s takymi ludmi tu v BA a pomaha to veeeeeeeelmi
@trish31 hej ? tha super potom :D........no takze mohla by som ti kedykolvek napisat, neobtazovalo by ta to ?
@bebuliq952 kludne mi napis spravu alebo aj sem aspon si potom porovname tvoje pokroky 😉
@trish31 okej, ja som ti strasne strasne vdacna, naozaj dufam ze ta nebudem otravovat 😉 Dakujem !
@bebuliq952 neni zac 😀 A mas uz aj teraz nieco?
nie, nie, ale zajtra ti uz pravdepodobne napisem 🙂 este raz dakujem ! 🙂 😵
@bebuliq952 ok 😉
@bebuliq952 napr. miros_dh 😉