Kto verí na veštenie?

agneskaagneska
7. jún 2024

Je tu niekto, kto verí na veštenie? Mám veľmi dôležitú otázku a neviem, koho sa mám opýtať. Myslela som si, že nájdem spoločníka v tejto ezoterickej téme. Každopádne ma veľmi zaujíma ezoterika a všetko, čo s ňou súvisí.

alickapusinka
7. jún 2024

prihlás sa na kurz

soniakowac
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
chrobak7
7. jún 2024

@agneskaagneska Veštenie je paveda. Vymysleli si ju ľudia, aby ovládli iných ľudí. Je to blbosť, najmä ak niekto za to ešte vyhadzuje peniaze.

To si rovno môžeš hodiť kockou, ak ti padne párne číslo, tak odpoveď je áno, ak nepárne, tak odpoveď je nie. A ušetríš za vešticu.

prasiatko30
7. jún 2024

ja verim v to, ze za 200 jurasov ti hocikto vyvestí co len chces.

marlo
7. jún 2024

Bol som u vestici este veeelmi davno. Co povedala vsetko sa splnilo... ze ma v blizkej buducnosti okradnu ... stalo sa do 2 tyzdnov... budem mam problem s nohami ... do mesiaca som nevedel stupit na nohu... ze mi jedno dievca napise ale nevedela povedat kam ... povedala ze nieje to sms ... ze napise mi ale nevie co to je..... napisala mi na pokeci RP. U sme svoji dlhy cas 🙂

Kamarat tomu vsetkemi neveril... zobral som ho tam ale nesiel som dnu.
Robil si z nej srandu.
Opytala sa ho... vy mi neverite vsak? Povedal ze nie. Ona mu nato ... ked vam poviem ze dnes ste dostali povolavaci rozkaz ( aj presne miesto povedala) 🙈
Cely den bol mimo a len otazky.. odkial to vedela vsak dnes som to dostal.
Nech si kazdy povie co chce... ja verim.

soulmaya
7. jún 2024

www.soulmaya.me kludne mi pis aj sem ak chces

soniakowac
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
naneta258
7. jún 2024

@agneskaagneska neviem či verím, ale odkedy som si dala vyvestit sa mi úplne zmenil pohľad na veci k horšiemu.

soniakowac
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
soniakowac
11. jún 2024

@agneskaagneska Verím, že v rôznych kultúrach a spoločnostiach na celom svete je dosť veľa ľudí, ktorí veria vo veštenie. Ezoterika, vrátane veštenia, tarotových kariet, astrológie a podobne, fascinuje mnohých ľudí pre svoju mystickú a duchovnú povahu. Ak máte veľmi dôležitú otázku, môže byť užitočné poradiť sa s profesionálnym veštcom alebo astrológom. Ak nemáte čas na hľadanie, existujú aj niektoré ezoterické stránky. Toto je veľmi dobré čítanie: https://www.vestenie24.sk/blog-vestcov/vestenie.... Mimochodom, títo odborníci majú v tejto oblasti veľa skúseností a hlbokých znalostí.