Kto urobil skúšky v autoškole na 3. pokus alebo vôbec?

16. júl 2024

Ahojte, je tu niekto kto urobil skusky az na 3. pokus alebo ju nedal vobec?
Dneska som nezvladla ani 2. opravny termin. Test som mala plny pocet 100 bodov, cvicisko zvladnute v pohode obe na 1. pokus. Pokaslala som jazdu. Proste pod tlakom v strese som urobila chybu. Ja som strasny stresar. Dneska som urobila zase chybu. Vsetko islo perfektne az dovtedy kym na hlavnej nevbehlo do cesty auto a musela som rychlo pribrzdit. Od toho momentu som bola uz rozrusena, neverila som si. Potom som to pokaslala. Neviem si to sama vysvetlit preco som to urobila, no stres urobil svoje. Velmi ma to mrzi, pritom ja jazdit viem a myslim si ze celkom dobre. Neraz ma instruktor pochvalil a aj dneska mi policajt hovoril, ze ho to mrzi lebo videl ze ja jazdit viem. Vzdy ked som mala jazdy s instruktorom, ako hej bol tam trochu stres a respekt ale vzdy som sa oklepala. Takisto aj ked som chodila s muzom na prazdnom parkovisku vsetko bolo v pohode, dokonca som nemala ziaden stres. Len pride skuska, policajt so mnou v aute mne zviera zaludok, stres urobi svoje a urobim hlupost. Strasne sa hanbim za seba, ved to je hanba, som zo seba strasne sklamana nahnevana, lebo mna jazdit bavi. Mam male babatko, mozno napatie z doma, plus skusky, priznam sa ze je to mna trochu vela a rozmyslala som ci by mi lekar nemohol nieco predpisat na uzkost. Dnes mi napadla aj myslienka, ze ak neurobim 3. pokus, sice mam narok este na 2, tak sa uz na to vykaslem, ze mozno je to znamenie a soferovanie mi nie je sudene.

oslo1
16. júl 2024

Ja na 3 x. Ale v UK sa vynimocne urobite na prvykrat. Ja osobne nepoznam nikoho v UK, co urobil na prvykrat.
Kolegine na 5-9 x, muzov sef na 5 x.
Na Slovensku priatelka na 2 x.
Takze hlavu hore .

gas1201
16. júl 2024

spravil som na 3. pokus pred 5 rokmi, odvtedy ročne cca 15 000km a nepovedal by som že som kvôli tomu zlý vodič.
takže šup prihlasit sa na dalši termin

tetapetra
16. júl 2024

Prosím ťa čo si spravila?

mayami
16. júl 2024

Nevzdávaj sa, určite budeš dobrá šoférka a na ďalší krát ti to už vyjde. Na cestách postretáš ešte všelijaké indivíduá, ktoré neovládajú pravidlá premávky, a už ani nehovorím o tých, ktorí nevedia ani čítať a vodičáky si rovno kúpia. Prečo by by ti nemalo byť súdené, keď natestuješ na plný počet, len za to že si v strese a niečo pokašleš na jazde.

siska53
16. júl 2024

Ja na 3.pokus, tiez jazda. Treba si dat vecer aj rano magnezko.

marsmykkok
16. júl 2024

Ja. 1 pokus test 100 percent. Pri kuželoch prišla tréma a bála som sa, že ich tuknem a robila som to skoro 10 minút (som sa vkuse naprávala) a vtedy si asi policajt na mňa zasadol kvôli tomu že mi to tak dlho trvalo. Bol na jazde nepríjemný od začiatku, kritizoval všetko, že sa riadne nepozerám, idem 60 nie 70 a je za nami kolóna a tak (išla som tak na konci mesta lebo som si myslela že je tam kopa odbočiek a dá mi odbočiť) Jazdili sme 25 minút a na koniec ma zaviedol na dosť neprehľadnú križovatku mimo mesta kde som s instruktorom nebola ani raz a tam už vystresovaná, s tým že som mala aj problém sa zorientovať keď tam bola kopa odbočiek, že kde vlastne žiada policajt odbočiť som nedala prednosť autu čo išlo oproti a skončila som. Druhýkrát ani neviem čo sa stalo už. Tretí som dala. A jazdím 11 rokov už celé Slovensko a zatiaľ bez nehody.

tiezjedna
16. júl 2024

moja kamoška tiež na 3. pokus... hlavu hore, stane sa.

selenka7
16. júl 2024

Ja v r. 2010 na 3. pokus, ale v tej dobe to bol zaroven posledny pokus. Lebo inac by som celu autoskolu mohla robit odznova. A tiez ma instruktorka od zaciatku chvalila, ze ja urcite nebudem mat ziadny problem. Mala som ale smolu na debilneho policajta, o nom bolo zname, ze pusti tak 2 z 15 "studentov" a aj tak bolo. A ja som teda tiez extremny streser, tak som sa bala, ze ani spat nebudem pred poslednym terminom a ze uz len kvoli tomu vyletim zas. Tak som si vecer dala 1/2 diazepamu, nech sa reku ukludnim a vyspim, na spanie ma teda vobec nebralo, este sme s muzom pozerali film, ale uplne som sa ukludnila. A rano som si povedala, ze teda ked ma to vecer neuspalo, vezmem aj rano polovicku, lebo ved nemam co stratit. A aj som ju vzala a uplne s prehladom, sustredena a kludna som to bez stresu odjazdila. A potom som kupila flasu vina ze to idem s kamoskami oslavit. Po tej kombinacii diazepamu a vina som si z toho dna uz vela nepamatala, ale tak vodicak spraveny, viac ma netrapilo 😀 Jazdim takmer denne, rada a dovolim si tvrdit, ze dobre a bezpecne. Takze ziadny stres, ak sa predsa bojis, supni si xanax/neurol proti uzkosti a zmaknes to. Len si to odskusaj par dni predtym, ci ta neuspava.

reaan
16. júl 2024

Jaaa 🙋‍♀️ Test taktiez 100% a cvicisko na prvykrat. Jazda na 3ti (posledny) pokus s najhorsou instruktorku a najprisnejsim dopr.policajtom. Ona mi hrozne znechutila soferovanie. A poznam dvoch co neurobili vobec. Ale chalan si znova po rokoch robi a baba neurobila 3x test 🤷‍♀️ tu radsej neidem komentovat.
Kym mas este dalsie pokusy, tak na ne urcite chod. Sama vravis, ze soferovat vies a aj ini ti to povedali.
Takze drzim prsty 🤞 treba si verit. Das to 💪

simsalabim
16. júl 2024

Ja na 3x. U mna bol problem cvicisko - parkovanie dozadu.

kika572
16. júl 2024

Ja na 3x, nevedela som parkovať na cvičisku 😂🤌🏻

seg65
16. júl 2024

Zdravim chcem sa opýtať mám 6-stu jazdu prve 4-v pohode ale teraz sa to začalo dako kaziť cele zle zle dávanie smeroviek proste cele zle zlepší sa to už to mal niekto takto že zo začiatku v pohode a potom akoby takí útlm a potom sa to už rozbehlo som stoho nešťastný zúfalí ďakujem za odpovede

jarmilaj
17. júl 2024

Suseda vyhrala auto v Kauflande. Skúšala vodičák 3x, nepodarilo sa, doteraz nejazdí