Kto študuje popri materskej v Ružomberku?

mariajuraj
12. okt 2017

Ahojte dievcence. Je tu niekto, kto studuje externe na materskej v Ruzomberku, odbor predskolska a elem. Pedagogika,? ,dakujem

lulu_2323
12. okt 2017

Toto by zaujímalo aj mne len ja chcem študovať v trnave...
@mariajuraj keď som sa pýtala na Ružomberok pretože chcem študovať presne to iste tak zevraj to nie je moc dobrá škola a nie sú na ňu ani dobré recenzie že je lepšia pedagogická škola v Trnave a v Bratislave

sandrahi
12. okt 2017

ja sice nestudujem ale ja som zase pocula naopak, ze v Trnave to nie je bohvieco a lepsie je ist do Bystrice tak neviem teda, to asi kazdy povie inak

ferala
12. okt 2017

Je to tak, každý bude nadávať na tú školu kde chodil, ako to tam je zlé :D Ale čo som tak všeobecne počula o vysokých tak tie v Trnave sa berú ako taká nižšia liga, že tam je to veľmi jednoduché

mariajuraj
autor
12. okt 2017

@lulu_2323 ja sa rozhodujem mezdi pedagogickou nadstavbou a studiom na VS. Ruzomberok zvazujem len koli vzdialenosti. Trnava je dost daleko.

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gir
12. okt 2017

Ja som chodila do Trnavy na predškolskú a neviem že by to bolo super jednoduché a ešte že tam učia doc. Púpala a Kaščák,Koláriková zostavovali aj nový šk. vzdelávaci program, dajú zabrať ale vedia naučiť. ja som rada že ma učili.

lulu_2323
13. okt 2017

@mariajuraj ak ti môžem teda poradiť ja som tiež chcela ísť študovať len nadstavbu že dostanem vlastne maturitu a pôjdem hneď učiť do škôlky že za dva roky to mám hotové ale vtedy je tá najnižšia platová trieda to je jedna vec a keď som sa pýtala teda priamo riaditeľky v škôlke mi povedala že vždy uprednostňujú tie čo majú vysokú školu plus vyssi plat že určite by volali radšej vysokú ako len nadstavbu preto som sa rozhodla pre vysokú školu v Trnave lebo hovorila mi že Ružomberok nie je vôbec dobrý