Ahojte dievcence. Je tu niekto, kto studuje externe na materskej v Ruzomberku, odbor predskolska a elem. Pedagogika,? ,dakujem
ja sice nestudujem ale ja som zase pocula naopak, ze v Trnave to nie je bohvieco a lepsie je ist do Bystrice tak neviem teda, to asi kazdy povie inak
Je to tak, každý bude nadávať na tú školu kde chodil, ako to tam je zlé :D Ale čo som tak všeobecne počula o vysokých tak tie v Trnave sa berú ako taká nižšia liga, že tam je to veľmi jednoduché
@lulu_2323 ja sa rozhodujem mezdi pedagogickou nadstavbou a studiom na VS. Ruzomberok zvazujem len koli vzdialenosti. Trnava je dost daleko.
Ja som chodila do Trnavy na predškolskú a neviem že by to bolo super jednoduché a ešte že tam učia doc. Púpala a Kaščák,Koláriková zostavovali aj nový šk. vzdelávaci program, dajú zabrať ale vedia naučiť. ja som rada že ma učili.
@mariajuraj ak ti môžem teda poradiť ja som tiež chcela ísť študovať len nadstavbu že dostanem vlastne maturitu a pôjdem hneď učiť do škôlky že za dva roky to mám hotové ale vtedy je tá najnižšia platová trieda to je jedna vec a keď som sa pýtala teda priamo riaditeľky v škôlke mi povedala že vždy uprednostňujú tie čo majú vysokú školu plus vyssi plat že určite by volali radšej vysokú ako len nadstavbu preto som sa rozhodla pre vysokú školu v Trnave lebo hovorila mi že Ružomberok nie je vôbec dobrý
Toto by zaujímalo aj mne len ja chcem študovať v trnave...
@mariajuraj keď som sa pýtala na Ružomberok pretože chcem študovať presne to iste tak zevraj to nie je moc dobrá škola a nie sú na ňu ani dobré recenzie že je lepšia pedagogická škola v Trnave a v Bratislave