Ajoj
Najde sa tu nejaky muz ktory by si ma pridal na fb a na profilovku by mi dal srdiecko? Chcem aby frajer trosku ziarlil :P
Primitívne
a mam 12 rokov si zabudla dodat ...🙈
Xi xi xi, jaSné. NaPíš mi IP. CmuQi. xi xi
to mas za to ze chces nieco na modrom konovi! tu je to sama vyzreta emancipovana zena!
Tak ako ty žiarliš na jeho srdiečka, ako si písala v inej téme?
Moc si nefandi, chlapom sú nejaké srdiečka ukradnuté. To zistíš až vyrastieš.
Keď sa tak veľmi nudis, urob si profil na fb ako muž a môžeš si aj písať, aj srdieckovat fotky, to sa tvoj chlap aj zblázni od žiarlivosti.... P. S. Dúfam že moje dieťa nikdy nebude tak sprosté a zúfalé
Sa musis ale extra nudit. Koľko mas rokov? 14? 15? Som asi aj vela napisala...
Myslím,že tu dostaneš veľa lajkov 😂😂😂🏃♀️🏃♀️🏃♀️
Koľko máš rokov? 🙉
Na, tu máš ❤️
to si robis prdel z tej inej temy? vsak daj svoje meno,link...
Anonym - mna by zaujimalo jedno ---> ako tvoj chlap zisti, ze ti dal niekto ❤ na fotku?? To ti bude lustrovat profil?
V zivote by ma nenapadlo muzovi kukat, kde dal like, ❤, atď...
Pozri, aj chapem to čo si riešila v inej téme, no v dnešnej dobe to nemusí znamenať hneď katastrofu- lajkujete piate cez deviate.
Podľa mna ak to urobis, chlap si to ani nevšimne.
Opýtaj sa samej seba- či sa chceš znížiť na taký krok...
A uvedom si, že vzťah láska na cely život nie je postavený na nedôvere a špehovaní partnera... dvaja ak si fakt nerozumejú a nezdieľajú rovnaký pohľad na život koníčky - tak skôr či neskôr tomu vzťahu odzvoní ( to radšej ušetrí roky a vnímaj to globálne a nie cez like na FB )- lebo to tak patrí na Základnú školu. Nikoho v putách neudrzis, to musíš ´stretnut´ ... tak sa nefixuj na like a podobne kraviny.
@klarissa25 14-15 by mala tak pred 10 rokmi na túto dobu radata 9-10 😁
@veronikaszabova tak Vies nenadarmo sa hovorí... podľa seba súdim teba ;)) tak autorka si mysli, že on to najde
🤦♀️🤦♀️🤦♀️