kto rozmýšľa, že si dá prihlášku na šk rok 2015/2016
externe sa dajú iba dva....ja chcem špeciálna pedagogika a pedagogika mentálne postihnutých tak je ten odbor nazvaný....mám kamarátku ktorá to vyštudovala....vraj prvé dva ročníky sú náročnejšie veľa skúšok ale potom tretí rok už pohoda...a berú bez prijímačok....hľadám parťáčku
@saurian bakalára máš 3roky a potom magister sa teraz rozhoduje či bude iba dva alebo tiež 3, neviem odkiaľ máš že 4roky.....učí sa soboty niekedy vraj aj piatok ale vychádza to veľmi striedmo teraz napr. mali niekedy okolo 11 novembra a ďalší dátum majú až teraz v decembri takže to nebude až také hrozné si myslím...a ak niečo tak parťáci snáď pomôžu...ja jedine externe denne sa to nedá mne nemá kto malého strážiť ...tie roky štúdia ešte overujem
@monikad77 prosim ta a avies aky je ten druhy odbor, ktory sa da externe?
@yannalendy hneď ti to skopírujem dlhý názov to má
@yannalendy to druhé je pedagogika mentálne postihnutých a pedagogika telesne postihnutých, chorých a zdravotne oslabených a to prvé je špeciálnopedagogické poradenstvo a pedagogika mentálne postihnutých iba tieto dve sa dajú externe.
a bavite sa o studiu v Bratislave, alebo aj inde sa to da studovat? Kolko sa vlastne plati za semester externeho studia?
ahojte baby, ja som už prihlásená 🙂
a poznate niekoho, kto to teraz niekedy externe studoval? ze ako to je asi v praxi - kolko krat do mesiaca na ako dlho sa chodi do skoly a tak... 🙂
@monikad77
ja nad tym silno uvazujem. Aky odbor zvazujes?