Kto si dáva prihlášku na špeciálnu pedagogiku v Bratislave?

monikad77
11. dec 2014

kto rozmýšľa, že si dá prihlášku na šk rok 2015/2016

asteri
11. dec 2014

@monikad77
ja nad tym silno uvazujem. Aky odbor zvazujes?

monikad77
autor
11. dec 2014

externe sa dajú iba dva....ja chcem špeciálna pedagogika a pedagogika mentálne postihnutých tak je ten odbor nazvaný....mám kamarátku ktorá to vyštudovala....vraj prvé dva ročníky sú náročnejšie veľa skúšok ale potom tretí rok už pohoda...a berú bez prijímačok....hľadám parťáčku

saurian
11. dec 2014

@monikad77 ja uvažujem nad tým - externe. 😉

monikad77
autor
11. dec 2014

@saurian a kedy sa rozhodneš?...hľadám partáčku- parťáčky🙂))

saurian
11. dec 2014

@monikad77 a ty planujes denne ci externe?
mna trocha odradza ze ext.je 4roky.
nevies ci sa externe vyucuje v soboty alebo ze niektory 1-2 tyzdne v kuse?
thx

monikad77
autor
11. dec 2014

@saurian bakalára máš 3roky a potom magister sa teraz rozhoduje či bude iba dva alebo tiež 3, neviem odkiaľ máš že 4roky.....učí sa soboty niekedy vraj aj piatok ale vychádza to veľmi striedmo teraz napr. mali niekedy okolo 11 novembra a ďalší dátum majú až teraz v decembri takže to nebude až také hrozné si myslím...a ak niečo tak parťáci snáď pomôžu...ja jedine externe denne sa to nedá mne nemá kto malého strážiť ...tie roky štúdia ešte overujem

monikad77
autor
11. dec 2014

@saurian tak sa ospravedlňujeml je to tak ako si písala...ale zmena nastala teraz lebo aj známy čo to študuje bol tiež prekvapený...ale tak 4roky ubehnúa medzitým už môžeme aj do práce ísť ako študujúci učietlia,poradcovia......

saurian
11. dec 2014

@monikad77 no ja som uz na 95% rozhodnuta.... ved hej - 4r ubehnu rychlo 😉
mmch nemaj obavy o "partacky" na skole, ono normalne funguje ze studenti si spravia nejaku group na nete kde si odovzdavaju vsetky info, materialy, knihy v pdf a pod a vsetci si pomahaju 🙂

monikad77
autor
12. dec 2014

@saurian hej hej máš pravdu nebojím sa, že sa tam nezgrupneme, ale je to fajn pokecať s človekom, ľuďmi, ktorí tak isto premýšľajú alebo sú už rozhodnutí, že idú

yannalendy
12. dec 2014

@monikad77 prosim ta a avies aky je ten druhy odbor, ktory sa da externe?

monikad77
autor
12. dec 2014

@yannalendy hneď ti to skopírujem dlhý názov to má

monikad77
autor
12. dec 2014

@yannalendy to druhé je pedagogika mentálne postihnutých a pedagogika telesne postihnutých, chorých a zdravotne oslabených a to prvé je špeciálnopedagogické poradenstvo a pedagogika mentálne postihnutých iba tieto dve sa dajú externe.

saurian
13. dec 2014

@monikad77 a ty chces ist ktory odbor? lebo ja sa stale rozhodujem.
ja by som chcela nieco co je z toho najviac sa venujuce autizmu....

monikad77
autor
14. dec 2014

@saurian ahoj ja chcem ísť na to prvé špeciálnopedagogické poradenstvo a pedagogika mentálne postihnutých môžeš robiť kopu vecí v rôznych zariadeniach s rôznymi deťmi ..ja mám sen robiť so sluchovo postihnutými ale to do budúcna......

saurian
15. dec 2014

@monikad77 no tak ja idem z inych dovodov toto studovat, ale ktovie, nakoniec sa tomu aj budem venovat 😉

lili91
15. dec 2014

@monikad77 aj ja rozmyslam nad prihlaskou... velmi by som chcela, len si neviem predstavit ako to budem stihat a hlavne, kedy sa budem ucit. a do kedy treba podat prihlasku?

priadka
15. dec 2014

a bavite sa o studiu v Bratislave, alebo aj inde sa to da studovat? Kolko sa vlastne plati za semester externeho studia?

monikad77
autor
16. dec 2014

@lili91 ahoj...ja si stále hovorím že ak to z nejkého dôvodu nepôjde tak to ukončím nič horšie sa stať nemôže, na druhej srane ak to zvládli iní zvládneme aj my nie? ty si priamo z Nových Zámkov? Ja totiž behám medzi TT a dednkou pri nových zámkoch

monikad77
autor
16. dec 2014

@priadka ahoj ano bavíme sa o BA potom ak sa nemýlim tak len Ružomberok čo sa týka sumy tak ak sa nemýlim je to nejakých 400eur ešte nemajú alebo som nikde nečítala poplatgky na šk.rok 2015/2016

lili91
16. dec 2014

@monikad77 ano, som priamo z NZ. takze este aj dochadzanie bude zaujimave 🙂 ved aj ja si hovorim, ze skusit to treba. len mam trochu obavy, kedze mam pocit, ze po materskej mi "mozog nejako zlenivel" 😀 a vies do kedy treba podat prihlasku?

monikad77
autor
16. dec 2014

@saurian ahaaa takže ty nechceš v tomto odbore pracovať?

monikad77
autor
16. dec 2014

@lili91 aaa tak zaujimave ako zaujimave, viem že to nemate až tak jednoduche ..... ale môžem pomôcť pretože ak malého dám na varovku starým rodičom tak budem tvojím smerom dúfam že nevadí tykanie....takže nie je problém vezmem ťa🙂

lili91
16. dec 2014

@monikad77 jasne, ze tykanie nevadi 🙂 a ostatne je este daleko, ale dakujem za ponuku, ved uvidime 🙂

medovka14
16. dec 2014

ahojte baby, ja som už prihlásená 🙂

monikad77
autor
16. dec 2014

@medovka14 faaakt super išla si cez tp elektronickú prihlášku čo je na stránke prihlaskyvs.sk?

monikad77
autor
16. dec 2014

@lili91 tak sa možno vidíme v škole🙂))

monikad77
autor
16. dec 2014

@medovka14 tá otázka je možno divná ale ako si sa prihlásila keď el. prihláška je na ich portáli je dostupná od januára 2015 mne to totiž nejde sa zaregistrovať a ako číítam tak čítam všade že od januára 2015

lili91
16. dec 2014

a poznate niekoho, kto to teraz niekedy externe studoval? ze ako to je asi v praxi - kolko krat do mesiaca na ako dlho sa chodi do skoly a tak... 🙂

medovka14
16. dec 2014

@monikad77 áno cez elektronickú prihlášku, inak sa ani nedá... potom som musela utekať dat si to vytlacit keďže to musi byt A3 formát 🙂

medovka14
16. dec 2014

@monikad77 no mne to išlo normálne, dalo sa prihlásiť myslím od 15.10.,tak som hneď vyplnila prihlášku