Je tu niekto, kto sa vyzna vo sv pisme znamenia casov?
Napr.co sa tyka terajsej doby,? Napr.vyklad zo sv pisma,citania Sv.Jana ?Pre mna je to velmi tazke na pochopenie.,a stary zakon ani nehovorim.
Po prvé -Biblia sa začala písať po 100 rokoch sú tam pomenené veci tak ako to cirkvi vyhovovalo a sú tam len state, ktoré cirkvi vyhovovali, poprekrúcané fakty, takže tam sa absolútne nič nedozvieš, je to znôžka nezmyslov a vymýšľancov. A aj keby to bola pravda, nechápem kto takémuto môže veriť? Je 21. storočie, už nie sme v stredoveku.
@stanulienkat vy nechápete že niekto môže veriť sv. písmu ja nechápem ako niekto môže veriť v 21. storočí na povery, horoskopy,veštenie, amulety, homeopatika a podobne debiliny 🤷ale potom si poviem nech každý verí na čo chce a čomu chce
@stanulienkat a teba co do toho kto comu verí? Zily ti trhá nieco co podla teba neexistuje 😄 vsak scrolluj dalej
@vorkola Tak výklad sa rôzni, no skoro všetky čo som počula sa zhodujú v tom že toto je posledná doba pred príchodom Ježiša Krista na zem.....Ježiš Kristus si príde vziať svoju cirkev...k sebe...v Biblii sa píše, dvaja budú spať v posteli, jeden pôjde , jeden ostane....dvaja budú robiť na poli, jeden pôjde jeden ostane....takzvane vytrhnutie by malo nastať, ale píše sa že nikto nevie kedy presne dokonca ani Ježiš, len Boh otec vie ..preto máme kresťania byť pripravený aby sme neostali tu, pretože po vytrhnuti nastane asi podľa mňa úplne iná doba zlaaaa.. .
@vorkola Janova apokalipsa je vysvetlena v knihe Barankova večera
@vanda323 mne toto napadne pripomina avengers a thanosa 🤔 a to sa nejdem vysmievat ani nic
@dorinecka45 V pohode, ja viem že pre neveriacich , to môže vyzerať divne....ale ja to beriem tak že každý v niečo veríme...či už sme veriaci alebo neveriaci....ja napríklad verím v to lepšie povedané som presvedčena že to tak bude, ale nebudem vieš o Tom niekoho presviedčať že určite a neviem čo...proste Biblia je dnes už dostupná pre každého, kto chce a cíti že potrebuje Boha nech k nemu príde ....Ja Boha potrebujem pretože mi veľa krát zachránil život....a som mu zato vďačná ♥️
Som zvedava kedy sa tu dovali konikovska odbornicka na vsetky nabozenstva a zacne citovat jedinu "pravdivu" knihu 😆
@vanda323 ja len hovorim ze to mohla byt inspiracia.. nie som veriaca, ale uprimne veriacim zavidim tu vieru, ale aj tu komunitu dalsich veriacich. chcela by som verit, ale nie je to pre mna jednoduche
@stanulienkat Ja verím 🤗
@dorinecka45 Viera je dar,ale aj ked si neveriaca,popros Pana Jezisa o dar poznania.,,,,Kto som ,na co som, kam idem po smrti,On ta len tak nenecha bez odpovede,a uveris, ze je.Ze jezis kristus zil na zemi,to veri kazdy. ved od vtedy sa pise letopocet.
Galilejska svadba ako vecera svadby Baranka.
Zjavenia podla Jana su pisane v metaforach, mam ich precitane viac x a vzdy zimomriavky ked to citam , je v tom velka pravda podla mna.... ci uz o druhom prichode, znamenia na nebi i na zemi, šelma...... ked si to podavas do suvisu dava to vsetko znysel....ja mam pred tymto obrovsky respekt..... kiezby toto pochopili vsetci ludia, a prestali sa ruhat a hladat zmysel v hlupostiach a materializme....
@krkavcia_mater dakujem za radu, no momentalne je vsade vypredana
Žiaden z výkladov Apokalypsy nie je nijako garantovaný...
@vorkola - autorka: to co napisala @vanda323 je v evanjeliu Matusa kap. 24. Celu si ju precitaj, je to take zhrnutie poslednych casov. Je tam spomenuta vojna, tam sa nachadzame teraz, to co vypichla @vanda323 sa udeje neskor a naozaj nevieme kedy, vie to len Boh otec. Zjavenie Jana (posledne casy) mas vysvetlene na youtube, kopec videi, staci si vybrat.
@vorkola A čo potrebuješ vedieť