Kto sa vie spojiť s duchmi?

aranel16
19. júl 2017

Hojte, poznate niekoho kto sa nazyva ,,medium" ze sa vie spojit s duchmi? Ale fakt.. Myslite ze je to mozne alebo ste to skusali?

adsumus
19. júl 2017

ak sa spojíš tak jedine s diablom, veľa zdaru.

zuzans258
19. júl 2017

@adsumus presne...tiež poznám osoby, čo si vďaka médium tak zavarili....že až...a čo sa u nich doma potom dialo..nakoniec museli prísť dvaja exorcisti....už je to tam v pohode...ale oni si až po takomto zážitku uvedomili aký boli dôverčivý a hlúpi... a veci akože spojiť sa so zosnulým a neviem čo všetko a že áno to vedel a to vedel..a nemal to odkoho....proste mágia je proste ZLO...či sa nazýva biela alebo čierna..

adsumus
19. júl 2017

@zuzans258 plný súhlas.

operaphantom
19. júl 2017

Fico

dominika6
20. júl 2017

aj kapitán Danko..ten uznáva duchovné hodnoty 😀

l3yla
20. júl 2017

😅 you made my day

0silvia0
20. júl 2017

to už radšej tí obligátni duchovia na tehotenských testoch spomínaní v každej druhej diskusii ako takéto nebezpečné aktivity.
Nechápem prečo človek musí všetko vedieť a stará sa do toho, čo má byť skryté. Ak máš niečo vedieť, dozvieš sa to. Ak nemáš, tak ži svoj život bez toho aby si sa rýpala v ducharčinách...

dominika6
20. júl 2017

@0silvia0 áno..
toto forum je silné ,,medium,, ..
vie sa spojiť so všetkými duchmi, v jeden deň, v každom kúte sveta a vie dopredu čo bude 😀..

eko22
20. júl 2017

No mňa z vás porazí ženy a chlap :D :D :D Som sa po dlhej dobe schuti zasmiala. Ale ak by som to mala brať vážne tak by som radila dať od toho radšej ruky preč. Tie veci čo človek vidí v hororoch nie sú úplne všetky vymyslené. Podľa mňa to nemôže dopadnúť dobre

tony128
Odpoveď bola odstránená
Zobraz