HLADAM MAMINU,KTORA BY SI RADA ODDYCHLA OD RODICOVSKYCH POVINNOSTI A ISLA BY SA ODREAGOVAT NA KONCERT SKUPINY PLACEBO-JUN.
Malokto ma rad takuto hudbu,preto som vytvorila toto forum,lebo som zatial nikoho nenasla,kto by stravil tento koncert so mnou...Ak mas podobne zaujmy,rada privitam spravu co najskor,listky sa rychlo predavaju.
Dakujeeeeem)
haha to je zaujimave...ako chlap by sa mozno daky ak nasiel,len teda ty by si ho pozicala?
alebo je to tatino tvoj?)
No mohli ste si spravit vylet..skoda((,ale dakujem za zaujem.
Pekne napisane.No tak snad priste.
Pekny den
Ahoj, ak je Placebo v Bratislave, rada pojdem s tebou 🙂 Placebo mozem!
Ahoj!,je v BA ano a budem velmi rada teda ak by si isla,no neverim ze sa niekto nasiel)
Tak sa mozme neako dohodnut,ja som z Trnavy ,no uvidim ci zozeniem kde by som prespala po koncerte,lebo ty pojdes asi domov ked si hned z BA.Ale teda pocitam s tebou.Mozme kupit listky 👏
@mamusa22 Ja som tiez nan chcela ist, ale nebolo s kym 🙂
tak super..)
Ahoj,tak isla by si teda na ten koncert?Ja len kvoli listkom,aby sa nevypredali.Je to tusim 26.6
@mamusa22 podla mna v maji sa este budu dat zohnat 🙂 Ano isla by som, len este nechcem kupovat listok koli tomu, ze v juny mam ist na tyzden do rakuska a este sme sa s maminou (babkou)neodohodli, ze kedy. Ale asi v polovici 🙂 Co stoji ticket?
ok teda,ak budes vediet blizsie,tak sa mi ozvi a listok stoji okolo 40eu myslim.
Ahoj,len sa chcem pripomenut,ze ako to vidis s tym koncertom Placebo?Daleko od toho neni a treba aj listky kupit a ak by si nesla,skusit najst niekoho ineho.Ak sa podari.
Dakujem)
@mamusa22 Keby si hľadala ocina, tak ti "požičiam" môjho manžela. Ten Placebo miluje 🙂 Hádam niekoho zoženieš. Držím palce 🙂