Kto rozumie snom?

30. mar 2022

Ahojte je tu niekto kto sa rozumie snom? Pred rokom som mala mozgové prihody 3 za 2 mesiace. Boli ľahšie. Posledný týždeň sa mi znova snívajú sny, že dostávam mozgovú príhodu. Čo to môže znamenať?

evita_g
30. mar 2022

Boli prezidentské voľby a ja som si ani za toho svätého nemohla spomenúť ako sa volá Miro Jaroš... tomu som totiž chcela dať svoj hlas. Celú noc som nad tým úmorne premýšľala a nikto, koho som sa spýtala, mi nevedel odpovedať. Nadránom som Mira stretla, tak sa ho s obrovskou úľavou pýtam na meno. A on na to: "Jano Gordulič." 😀

Sny majú takú dôležitosť, akú im sami prikladáme.

metuzalem
30. mar 2022

Tiež sa mi niekedy sniva to, z coho mam obavy.
Nie som odbornik, ale podla uznavanych psychologov sny odzrkadluju nase prezivanie, pocity a podvedomie, nie buducnost (comu mnohi veria)

dadka128
30. mar 2022

V tomto prípade to znamená, že sa toho bojíš, a takto sa ti to z podvedomia vracia na povrch. Skús pred spaním myslieť na
Nieco pekné, pozitívne 😉 alebo si pusti relaxačnú hudbu, vtedy sa najlepšie zaspáva.

simonka_ba
31. mar 2022

Nám vždy starká vykladala, ale pamatám že ak sa snívalo niečo zlé, malo to práve opačný význam, nie negatívny..

zuzana9393
31. mar 2022

Sny neurcuju buducnost, podla mna dokomca ani neodzrkadluju to na co aktualne silno myslime. Napriklad, ked nam niekto blizky zomrie, nesniva sa nam s nim hned. Az po nejakom case, kedy to trochu vypustime z hlavy. Proste to je len podvedomie.

katkamatka7
31. mar 2022

Sen môže byť obrazom prežívania duše. Vo sne prežívaš pocity. Aj po prebudení prežívaš pocity a máš v sebe zo sna dojem, už doplnený snahou vysvetliť alebo potlačiť.